Muhalefetin Soros'u kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Muhalefetin Soros’ları çoktur” ifadesi, gözleri bu kadar yüksek maaşları bırakıp siyasete göz kırpan isimlere çevirdi.

Muhalefetin Soros'u kim?
Muhalefetin Soros'u kim?
GİRİŞ 29.04.2018 08:55 GÜNCELLEME 29.04.2018 08:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihinin en kritik seçimlerine hazırlanırken, Ankara kulisleri daha önce eşi emsali olmayan söylentilerle çalkalanıyor. On binlerce Euro’luk maaşlarını bırakıp, siyaset bahanesiyle başkentte parti parti gezen bazı isimler, şaşkınlığa neden oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “muhalefetin bu ülkede Soros’ları çoktur” ifadesiyle siyasetin zirvesine çıkan Soros tartışması, gözleri bu kadar yüksek maaşları bırakıp siyasete göz kırpan isimlere çevirdi. Bu kişilerin adaylık sürecinin belli bir organizasyon görüntüsü verdiği söyleniyor.

SİYASETİ VE KAOSU FİNANS

15 Temmuz işgal girişimiyle istedikleri neticeyi alamayan ve deşifre olan karanlık mihraklar, 24 Haziran seçimlerini renkli devrime dönüştürmek istiyor. Yüksek maaşlarla çalıştırdıkları elemanlarını devreye sokan içerdeki ve dışarıdaki Soroslar, hem muhalefeti, hem de bu süreçte planladığı kaosu finanse etmek istiyor.

AK PARTİ HARİÇ HER YERDE

Bu isimlerin, gerçekten siyaset için mi, yoksa adaylık bahanesiyle partilere nüfuz etmek için mi gedikleri, listelerin açıklanmasıyla ortaya çıkacak. Soros’un CEO’larının, bir parti yerine Erdoğan karşıtı tüm partilerle temasta olması şüphelere neden oluyor. Bu isimlerin, sadece muhalif partilerle değil muhalif birçok isimle de temas halinde olduğu belirtiliyor.

SİLİNEN TWİTTER MESAJI

Geçtiğimiz günlerde Sputnik Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe’nin Twitter’daki sosyal medya hesabında yazıp sildiği şu mesaj, Türkiye’de Soros mantığı ile yapılmak istenenlere en önemli işareti olarak dikkat çekiyor: “Türkiye’de renkli devrim riski hiç olmadığı kadar yüksek… Seçimin sonucunun ne olacağından çok daha önemli. Umarım geç olmadan anlaşılır.”

ERDOĞAN İŞARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Sorosçulara işaret etmişti. Geçen 5 yılda Türkiye’nin, bölücü terör örgütü kullanılarak çukurlara mahkum edilmek, FETÖ ihanet çetesiyle teslim alınmak, güneyinde bir terör koridoruyla kuşatılmak ve her fırsatta ekonomi üzerinden vurulmaya çalışıldığını; ancak her defasında başarılamadığını vurgulayan Erdoğan, “Ellerinin ayaklarının birbirine dolaşmasından anladığımız kadarıyla şimdi tüm umutlarını 24 Haziran’a bağladılar. Muhalefetin bu ülkede Soros’ları çoktur ve bunlar sadece içeriden değil aynı zamanda dışarıdan destekli Soros’lardır” demişti. Erdoğan, bunların kim olduğunu, hangi kaynaklardan beslendiğini de gayet iyi bildiklerini belirtmişti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 16
  • Dobra 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüzgar gülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip bükülen bir siyasi anlayış popülizmin bataklığında debelenmeye mahkumdur. Türk siyasi hayatı bu açıdan gerçekten ibret verici hadiselerle doludur. Bir tarafta asil devlet adamları, bir tarafta da kırk takla atan şahsiyet fukaraları vardır
    Cevapla
  • Sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizler reis yanindayiz Allah herseyden cumhurbaşkanımızı korusun.Allah cumhurbakanımıza güç versin( Amin).
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    chp,ip,Saadet ,e Abdullah Gül,ü Soros Aday olarak lanse etmek istedi ama Kumpas bozuldu?. Artık Milletimiz şunu iyi görsün chp,İp,Saadet Amerika tarafından dizayn ediliyor?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Gezi parkından bu yana 15 Temmuz filan Amerikalı Yahudi Soros Muhalefete yön veriyor, ve istediği gibi kullanıyor? ama Seçimler erkene alınınca çuvalladılar?.
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok geriye gitmeye gerek yok.gezi olaylarına bakın sarozları bulursunuz.kim otellerini hastaneye çevirdi, kimler iş yerlerini ecza deposuna çevirdi, kimler kumanya gönderdi.bunlara bakın tablo otomatik ortaya çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor