Elitaş'tan Şener yorumu: Adaylığı CHP'yi çıldırtır

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP’nin cumhurbaşkanı adaylığı için kulislerde eski bakan Abdüllatif Şener’in adının geçmesine ilişkin olarak, “Bu bizi değil CHP’lileri çıldırtır” dedi.

Elitaş'tan Şener yorumu: Adaylığı CHP'yi çıldırtır
Elitaş'tan Şener yorumu: Adaylığı CHP'yi çıldırtır
GİRİŞ 02.05.2018 14:48 GÜNCELLEME 02.05.2018 14:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Elitaş, Meclis’te sohbet ettiği gazetecilerin, Şener’in adaylığını anımsatarak Özgür Özel'in sözlerine atfen yönelttikleri, “sizi çıldırtır mı” sorusunu üzerine şu yanıtı verdi: “Bizi değil ama CHP’lileri çıldırtır. Çılgın CHP’lileri çıldırtır. Çılgın CHP’liler harekete geçebilir."

CHP’deki adaylık sürecinin ülkede bir anamuhalefet sorunu olduğunu ortaya koyduğunu söyleyen Elitaş, “Sayın Kılıçdaroğlu 400 kilometre yürümüştü, herhalde bir 400 kilometre daha yürümesi lazım genel başkanlığını tescil edebilmesi için” dedi.

 

 

YORUMLAR 14
  • vay be arkadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    seçtikleri aday muhasebiciymiş bi tüyo vermişlerdi ya ekonomiden analyan korkmayın korkmayın muhasebeci kenan diyil tabiki de o korkudan demişdi altına TIRT yaparken..ekonomiden analyan deyince beni bi kahkaha tuttu ekmelettin vakasından sonra büyük bir ihtiamalle zengin rusyayı daha zengin yaptığını söyleyen fetönün 2.kolu haydar kelle (baş) geldi aklıma hala gülüyorum chp sanırım haydar başla milli ekonomik modeli getirip uçurucak TÜRKİYEYİ...hala gülüyorum bu chp ye bakalım nasıl ilginç bi isim çıkarıcak
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    chp nin adayini cok merak ediyorsaniz ben söyliyeyim,,muharrem ince.
    Cevapla
  • trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    battıjça batıyorlar
    Cevapla
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    o yaşıyor mu
    Cevapla
  • egeli 5 yıl önce Şikayet Et
    R.T.Erdoğan ülkeyi yönetmeye adayım diyor.muhalefet ülkeyi yönetecek adam bulmuyor erdoğanı devirecek aday arıyor.secmen bunu affetmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında