Erdoğan'dan net mesaj! İşte budur dedirteceğiz

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekili listeleri için dikkat çeken mesajlar verdi. Revizyon sinyali veren Erdoğan, "Seçmenin önüne ‘işte budur’ denilecek isimlerle çıkmaya kararlıyız" dedi.

Erdoğan'dan net mesaj! İşte budur dedirteceğiz
Erdoğan'dan net mesaj! İşte budur dedirteceğiz
GİRİŞ 09.05.2018 08:54 GÜNCELLEME 09.05.2018 10:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimlerine hızla yaklaşıyoruz. Seçmenin önüne ‘işte budur’ denilecek isimlerle çıkmaya kararlıyız diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Açık ve net söyleyeceğim, 600 isimden oluşan bir listeyle halkın karşısına çıkacağız. Yer alan olacak olmayan olacak. Yer alanlar almayanlar bizi anlayışla karşılamaları gerekir. Derdimiz halkımızın karşısına en idealiyle çıkabilmektir. Meclis grubumuz ne kadar güçlü olursa yürütmede o kadar rahat ederiz. Cumhur İttifakı nazar değmesin iyi gidiyor. 3 benzemez ittifakının tersine biz milletimizin karşısına tek adayla çıkacağız. Ramazan’ın bereketi seçim çalışmalarımıza yansıyacaktır. Milletvekili aday listelerinin ilanı ile tam saha çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

YOLA ÇIKAN ÇIRAK DEĞİLİZ

Erdoğan, 16 yıllık sürede tecrübe ve birikim kazandıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı “Bizim milletimize taahhütümüz, yeni yönetim sistemine geçmek, eksik ve aksaklıkları hemen görüp, gidermek. Manifestomuzda Türkiye hayalimizi kısmen ilan ettik. Somut adımları ise beyannamemizde anlatacağız. Eski yönetim sistemi ile yapabildiklerimiz bunlardı, dünya değişirken, Türkiye değişirken, bizim yerimizde saymamız düşünülemez. Her şeyden önce ciddi bir tecrübe ve birikimimiz var. Yola çıkan çırak değiliz. Aldığımız mesafenin üstüne, süratle yeni yeni projeler koyarak devam edeceğiz. Bizim karşımızdakilerin ne deneyimi var, ne tecrübesi. Sıfırdan başlayacaklar” dedi.

 

 

İTTİFAKIMIZA GÜÇ KATIN

Aziz milletimden isteğim şudur, bizi bugüne kadar yalnız bırakmadınız, anayasa değişikliği yapacak şekilde cumhur ittifakına çok daha farklı güç katmanız olacaktır. Yeni dönemde istikrar ve güvenin temininde Meclis çoğunluğu önemlidir. Milletimizin desteğiyle Cumhur İttifakı’nın anayasa değişikliği çıtasının üzerine çıkacağına inanıyorum. Dün iyi bildiğiniz kişi ve kesimlerin yarın rotayı nereye çevireceklerini kestirmeniz mümkün değildir. Hesabımız halkadır, hakkadır. Bugün de bu hesabı herkese karşı veririz. Biz ikiyüzlü iki dilli olmadık. Herkese aynı şeyleri söyledik ve söylemeye devam ediyoruz. 

YORUMLAR 31
  • adem atış 5 yıl önce Şikayet Et
    reisin dediği işte bu diyeceğimiz adayları görmek istiyoruz ve bunu tüm halkımız partimizden bekliyor
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey seçilecek vekiller, reisin hatırına seçileceğinizi biliyorsunuz, elinizi taşın altına koyup çalışmazsanız iki cihanda bunun hesabını veremezsiniz. 81 ilin ak partili mevcut vekillerinden kimse memnu değil, birçoğu reisin hatırına vekil oldu.inşallah yeni gelecekler öncekilere benzemezler.
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Akparti kesin alır, ama amaç oy oranı artırmak olmalı %55,%60, %70 hep ileri gitmeli
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Burdur dan Mustafa Taştekin' i koy.işte budur diyelim.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım Nasrettin Hoca attan düşmüş "--Ben zaten inecektim" haline dönmez bu işler...Umarım Brezınky'nin dediği gibi "Türkiye Suriye kuzeyine karışmasın biz de kontrolümüz altındaki PYD=PKK'yı size tehdit olmayacak şekilde kontrol altında tutalım" elma şekerine kanılmaz ! Umarım Membiç'i boşaltın "Fırat'ın doğusunda serbestsiniz???" haline dönmez bu işler..Umarım "Çanakkaleden ÇUVALa" sokulmaya çalışılan devletimin şahlanışı devam eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?