Erdoğan duyurdu: İslam ülkelerinde seferberlik!

İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk öğrencilerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinliler için İslam ülkelerinde Ramazan ayı boyunca yardım toplanacağını, bunun için liderlere mektuplar yazdığını duyurdu. Kampanya, İslam İşbirliği Teşkilatı bünyesinde gerçekleştirilecek.

GİRİŞ 15.05.2018 00:01 GÜNCELLEME 15.05.2018 08:49
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını Filistinlilerin protesto etmesi üzerine İsrail'in katliam yapmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugünün, İslam dünyası olarak Kudüs'ü kaybettiğimiz bir gün olmasına asla izin vermeyeceğiz' ifadesini kullandı.

FİLİSTİNLİLER İÇİN İSLAM ÜLKELERİNDE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLİYORUZ

 

Londra'da Türk öğrencilerle buluşan Erdoğan, aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı'nın bünyesinde Ramazan ayı boyunca İslam ülkelerinde yardım kampanyası düzenleneceğini duyurdu.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

LİDERLERE MEKTUPLARI YAZDIM

İslam İşbirliği Teşkilatı olarak Ramazan ayı boyunca üye ülkelerde Filistinli kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenleyeceğiz. Mektuplarını yazdım, imzalar atıldı. Bu mektuplar liderlere gönderiliyor.

Liderleri bir taraftan şahsım ararken, başbakanları Başbakanımız, dışişleri bakanlarını da Dışişleri Bakanım aramaya başlayacaklar. Ki, Cuma günü yapacağımız zirveyi şanına yakışır şekilde gerçekleştirelim.

YORUMLAR 96
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    filistinli müslümanlara ekmek aş ilaç değil silah yardımı mühimmat yardımı lazım gerisi hikaye nokta.
    Cevapla
  • sakaryalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bağlansınlar bize askeri üstlerimizi kuralım ondan sonra bakalım kim kimle oynuyor görelim bakalım boyları ne kadar büyükmüş arkalarında kimler varmış oraya kadar gitmişken arap ülkelerine de güzel bir ayar mekkeyle medine tekrar müslümanların eline geçmeli
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi icten yıktılar fetö benzeri yapı ğibi chpnin başı sattı deniyor doğruluk payı var bence
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistin mücahitlerine silâh ve techizat eğitim verilerek bu mücadelede yanlarında olunmalı.Gerçek gerillâ savaşı orada sürdürülmelidir.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakmayın dünyanın kınadığına. Hep fasa fiso. O insanlar bulundukları bölgede yani kendi sınırları içinde bir devlet olabilmiş değil Neden? Çünkü Filistinin başına gerçek Müslüman gelmedi hiç. Birbirleri ile ayrıştırdılar. Başkanın yok, bakanın yok, vali yok. Neden? Osmanlı bırakınca ortada kalmışlar. Türkiyenin Filistine askeri ve devlet olarak üs kurup yerleşmesi gerekir. Afrin gibi eğitip donatmamız gerekir. Devlet kurmamız şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi