Erdoğan'dan yeni 'bedelli askerlik' açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili soruya 'seçim sonrası oturup konuşacağız' dedi.

GİRİŞ 02.06.2018 00:31 GÜNCELLEME 02.06.2018 12:47
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV-Star TV canlı yayınında, Nazlı Çelik'in 'bedelli askerlik' sorusuna yanıt verdi ve seçim sonrasına işaret etti.

Erdoğan, "Genelkurmay ve Milli Savunma Bakanı ile oturup konuşacağız. Eğer gerekli diyorlarsa karşı çıkmayız" ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 44
  • NİHAT KARA 5 yıl önce Şikayet Et
    Zengin Fakir mutlaka,ve mutlaka 1(Bir)ay temel eğitimi yapmalı ve sonra da on bin tl verip borcunu tamamlamalı.
    Cevapla
  • On bin 1 ay eğitim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli mutlaka çıkmalıdır.Lakin 1 aylık temel eğitim şartı olmalıdır.Öyle parayı verip yapmak hiç güzel bir şey değil.Herkes o üniformayı giymelidir.Zaten kısa uzun dönemde herşey acemi birlikte öğreniliyor.Sonrası angarya işler zaman kaybı tamamen.Mutlaka çıkmalıdır geniş kapsamlı adam sadece zengine değil fakirede çıkmalıdır.Bunun içinde en önemli kriterlerden biri kişinin maaş gelir seviyesine ve sigorta pirim seviyesine bakılarak yapılmalıdır.Zengin ile fakir aynı ücreti vermemelidir.Her tarafta düşmanımız var mutlaka acemi eğitim olmalıdır çıkacaksa.
    Cevapla
  • Temel eğitim şart 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli yüksek ücretlerle olmamalı on bin tl karşılığında 1 ay acemi temel eğitim ile çıkartılmalı.Dört tarafımız düşmanla çevrili herkes acemi eğitimi almalı zaten askerlikte 1 ay dışında kalan süre angarya işler vakit kaybıdır.Hem devlete hem millete zarardır.
    Cevapla
  • adamm 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki zorunlu askerlik ücretsiz amelelikten başka birşey değil. Bütün angarya işleri gariban erler yapıyor. Adam askerlik vatan borcu demiş gelmiş ama bakıyorsun yaptığı iş sadece amelelik komutanlar kendi özel işlerini bile bu erlere yaptıryor. Ama bunun karşılığı bedelli askerlik değil bedelli askerlik zaten toplumda var olan çürümenin daha fazla artmasına yol açar. Bunun adı eşitsizliktir adaletsizliktir. Zenginimiz bedel verir askerimiz fakirdendir sözünün gerçekleşmesidir. Bunun yerine burda bedelli diye ağlaşacağınıza profesyonel askerliğe destek verin. Devlet sözleşmeli uzman er alımı yapıyor başvurun yoksa burda kuru kuruya bedelli istiyoruz diye ağlaşmayın biraz adam olun
    Cevapla
  • akvatan 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke seçimden sonraya kalmasa, çekimser kalan oylar başka yönlere kayabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...