Harekete geçtiler: İnce’ye parlatma Erdoğan’a...

PKK’ya kucak açıp, bakanların gurbetçilerle buluşmasına engel olan Almanya, şimdi de Muharrem İnce’ye arka çıkmaya başladı. İnce'nin röportaj verdiği Bild gazetesi Türklere bedava dağıtıldı.

Harekete geçtiler: İnce’ye parlatma Erdoğan’a...
Harekete geçtiler: İnce’ye parlatma Erdoğan’a...
GİRİŞ 02.06.2018 06:21 GÜNCELLEME 02.06.2018 07:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Almanya'daki gazeteler, Türkiye'deki seçimler öncesinde yine harekete geçti. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'yi kollayan basın, CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi parlatırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönük karalama kampanyası yürütüyor. Verilen haberlerdeki algı genelde "Muharrem İnce kurtarıcı" şeklinde. Bu algı çerçevesinde, Muharrem İnce, Türkiye düşmanı Bild gazetesine konuştu.

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINDA BULUŞTULAR

Muharrem İnce, her fırsatta Türkiye'ye düşmanlık eden Bild gazetesiyle Erdoğan düşmanlığında buluştu. Türkiye'de Almanya Başbakanı Merkel'e sert sözler sarf eden Muharrem İnce, Bild'de ise Almanya konusunda sıcak mesajlar verdi, Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürdü. Türkiye'de yaptığı konuşmada Merkel'e "Haddini bil" diyordu, Bild'e ise "Benim Cumhurbaşkanlığım döneminde Almanya ve Hollanda ile kriz yaşamamızı gerektirecek herhangi bir konu olmayacak" dedi.



MERKEL'E ÇIKIŞMIŞTI

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, tutarsız politikasını, Almanya mesajları konusunda da sürdürdü. İnce, Merkel'in, seçimlerden sonrası için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ülkesine davet etmesine çok bozulmuştu. Merkel'e, "Seçimin sonucunu beklemeden o nezaketsizliği niye yapıyorsun. Sen ne zannediyorsun kendini? Almanya'nın uşağı mıyız" demişti. 

ALMANCA ÜCRETLİ TÜRKÇE BEDAVA

Muharrem İnce'nin beyanatları, tam da Bild'in istediği gibi oldu. 15 yılda Türkiye'nin geldiği noktayı gizleyip "Erdoğan Türkiye'yi yıkıma uğrattı" diye iftira atan Muharrem İnce'nin Türkiye'yi karalayan beyanatları, Bild'in Alman okuyucularına paralı, Türk okurlarına ise ücretsiz sunuldu.

Sabah

YORUMLAR 17
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Tersi bir karar olsaydı CHP küplere binecekti. gerçek demokrasi anlayışları bu işte?
    Cevapla
  • Mehmetçik 5 yıl önce Şikayet Et
    Değiş bedava gazete herbirine mercedes dağıtsanız sandıkta yine oyların giseceği yee bellidir. Bizi parayla pulla gazeteyle boş vaatlerle kanduramazsınız. Biz en kötümüz kemal sunal ın gurbetçi şaban gibi sizi oyuna getirip aklınızı alır.
    Cevapla
  • SAKARYALI 5 yıl önce Şikayet Et
    eeeee ona görede gurbetcilerimiz elin gavurunun oyununu görüp ona göre oy vermasi gerekiyo.tabi kendindede gavur gibi erdoğan düşmanlığı yoksa.ülkemizde bile erdoğan düşmanı ne gavurlar var ne diyelim ALLAH islah etsin.
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Merkel kimin kazanacagini bildigi icin davet etti daha anlamadinmi inceden inceye bir yol alin bakalim!!!!
    Cevapla
  • Türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye gurbetçiler körmü türkiyenin geliştiğini izine geldiklerinde görmüyorlarmı onlar kime oy vereceklerini iyi bilirler kıskanç Almanya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik