Tepkiler sonrası Karamollaoğlu çark etti

Madımak'ta insanların pencereleri açmadığı için öldüğünü savunan SP Lideri, "Bunu yapanlar arasında kasıtlı olanlar mutlaka vardır" dedi.

GİRİŞ 04.06.2018 08:23 GÜNCELLEME 04.06.2018 09:37
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmemesi için kurulan ittifakın içerisinde yer alan Saadet Partisi, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın canlı yayın konuğu oldu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan SP Lideri, Sivas Katliamı'na da değindi.

"PENCERELERİ AÇMADIKLARI İÇİN..."

 

 

Geçtiğimiz ay "Sivas'ta yaşananlar katliam değildi, kasıt olsa katliam olurdu. İnsanlar pencereleri açmadıkları için ölmüş" diyerek tepkilerin hedefi olan Karamollaoğlu, ittifakın bozulmaması için bu sözlerini düzeltti.

"KASIT YOK MUDUR, MUTLAKA VARDIR"

SP Lideri, "Sivas hadiselerinin beni üzdüğü kadar hiçbir hadise beni üzmemiştir. O hadise korkunç bir hadise. Bunun korkunç olduğunu söylememek mümkün değil. Bunu yapanlar arasında kasıtlı olanlar yok mudur mutlaka vardır. Bugüne kadar çok talebimiz oldu. Bunlar araştırılmalı. Altında yatan bir plan var mı bunlar çıkarılmalı. Bana görev verilirse, ahdediyorum ki Madımak 'ın arkasında ne varsa çıkarmaya hazırım." diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu, yaşananların katliam olarak tanımlanması için "kasıt" olması gerektiğini, Madımak'ta kasıtın olmadığını savunuyordu.

YORUMLAR 121
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ben buraya nasil ciktim, neden ciktim, kim cikardi...
    Cevapla
  • faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    sende kendini nimetten sayıyorsun karamolla.
    Cevapla
  • cevdet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı nasıl kıstırdılarsa chp ağzı ile konuşuyor başımıza taş yağacak
    Cevapla
  • ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas olaylarını yaşayan,28 Şubatı yaşan,Merve Kavakçıya yemin ettirmeyenleri gören,Rahmetli Erbakan ın kadrosunda bulunan Karamollaoğlunun hangi akla hizmet ettiğini,kime çalıştığını anlayabilmiş değilim.
    Cevapla
  • İSTİKLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Neo lan karakelleoğlu sendemi çarkcı kemal gibi çarketmeye başladı dönme munafık Allah sizingibi münafıkların şerrinden ümmeti Muhammedi muhafaza eylesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri