Yediyıldız: Oylarınız istikrarı devam ettirecek

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ve Altınordu ilçelerinde temaslarda bulundu.

Yediyıldız: Oylarınız istikrarı devam ettirecek
Yediyıldız: Oylarınız istikrarı devam ettirecek
GİRİŞ 08.06.2018 21:47 GÜNCELLEME 08.06.2018 22:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yediyıldız ilk olarak, Fatsa ilçesindeki çalışmalarından dönerken Bolaman mevkisinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kendisinin de olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Mehmet Uçar’ı evinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Uçar ailesi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Ardından Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde iş adamları ve çalışanlar ile bir araya gelen Yediyıldız, Türkiye’nin 16 yıldır AK Parti tarafından istikrarlı bir şekilde yönetildiğine dikkat çekti.

"VERECEĞİNİZ OYLAR İSTİKRARI DEVAM ETTİRECEK"

Opr. Dr. Yediyıldız, “16 yıldır Türkiye’de bir şeyler yapmaya çalışan, insanlara hizmet etmeye çalışan bir AK Parti var. Ordu’da yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Havaalanlarımızı yapıyoruz, hastanelerimizi yapıyoruz, köprülerimizi yapıyoruz, okullarımızı ve halka hizmet için alt yapıya dair ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da daha güzel şeylerin yapılabilmesi için bu istikrarın devamı gereklidir. Bu istikrar sizin elinizde sizin 24 Haziran’da vereceğiniz oylar bu istikrarı devam ettirecek” şeklinde konuştu.

OSB'YE VE ESNAFLARA ZİYARET

Aday Yediyıldız, Organize Sanayi Bölgesindeki diğer firmaları da ziyaret ederek, üretimler hakkında bilgi aldı. İşçiler ile sohbet edip birlik ve beraberlik mesajları veren Yediyıldız, çalışmalarında da kolaylıklar diledi.

Ardından, Diyanet İşleri Bakanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katıldığı Kur’an kursu açılışına katılan Yediyıldız, daha sonra ilçedeki esnaflarla da buluşarak ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

ALTINORDU'DA İLGİYLE KARŞILANDI

Şenel Yediyıldız daha sonra, Altınordu ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İsmet Paşa ve Sırrı Paşa Caddesi'nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Yediyıldız, burada büyük bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşalar ile tek tek selamlaşan Yediyıldız, ziyaretleri kapsamında elini tuttuğu selam verdiği her vatandaşa çiçek takdiminde bulunarak taleplerini dinlendi.

Altınordu ziyaretleri kapsamında yaşadıklarını ve gördüğü ilgiyi aktaran AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu’da vatandaşın büyük bir ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi.

Ordu’nun 24 Haziran’a hazır olduğunu dile getiren Yediyıldız, “Ordu’da adım adım herkese temas edip herkesin elini sıkmaya devam ediyoruz. Şükürler olsun, milletimiz geleceğe umutla bakıyor, ileriye umutla bakıyor. Beraberce hep birlikte güzel bir şekilde devam edip, yola hep beraber gidiyoruz. Bir sıkıntı görmüyorum, İnşallah her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu. 

Yediyıldız ayrıca, vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajları da vererek, ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • servet 5 yıl önce Şikayet Et
    İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı""
    Cevapla
  • yıldız* 5 yıl önce Şikayet Et
    24 haziran seçiminde, oylarımız CUMHUR İTTİFAKINA.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi