CHP'den skandal 'Suruç' paylaşımı

CHP'nin terör destekçisi vekili Mahmut Tanal, Suruç'ta AK Partililere yapılan ve AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyinin de arasında olduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı sadece tepki diye adlandırarak skandal bir paylaşıma imza attı.

CHP'den skandal 'Suruç' paylaşımı
CHP'den skandal 'Suruç' paylaşımı
GİRİŞ 15.06.2018 08:53 GÜNCELLEME 15.06.2018 08:53
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin terör sevici vekili Mahmut Tanal, AK Partililerin seçim kapsamındaki gezisini kana bulayan hain PKK saldırısının sadece normal bir tepki olduğunu savunarak terör örgütü PKK'nın yanında olduğunu bir kez daha ortaya koydu. AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Mehmet Ali Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıyı meşrulaştırdı.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM

Tanal sosyal medya hesabından "Şanlıurfa ili Suruç ilçesinde AK Parti milletvekili adayının esnafı ziyaret etmesi sonucu esnaf tepki göstermiştir. Tepki üzerine olaylar olmuştur. Tüm milletimizi sağduyulu davranmaya davet ediyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

 

 

Daha önce de bir çok kez terör örgütü PKK'lı teröristlerin cenazesinde yer alarak tarafını belli eden Mahmut Tanal sosyal medyadan büyük tepki gördü.

 

YORUMLAR 85
  • Taner 5 yıl önce Şikayet Et
    hdp = chp bakmayın kağıt üzerinde aytı parti gözükselerde özünde tek yumurta ikizleridir, ohal döneminde böyle hadiseler olabiliyorsa pes doğrusu, kolluk küvvetleri ohal olduğunu hissettirsin ve gerekli tedbirleri alsınlar, demokrasi şehitlerine Allah rahmet eylesin, tetikçi hainler umarım en kısa sũrede etkisiz hale getirirler.
    Cevapla
  • İsyan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir ülkedeyiz ki resmen terörün yanında olan tescilli teröristler içeri alınmıyor.. kandile değil, chp ve hdp'ye baskın yapın yoksa ülkede bize iç savaş çıkarttıracaksınız
    Cevapla
  • rcbrklç 5 yıl önce Şikayet Et
    masum esnaf!keleşle tepki gösterdi: 1 sehit 5 yaralı. barış demokrasi istiyorlar hem de kelesle. siyasetçiler esnaf ziyareti yapamayacak mı.
    Cevapla
  • Görev 5 yıl önce Şikayet Et
    Devleti yönetenler talimat versin Tüm ülke, hassas köpek ve dedektörle aransın ,polis jandarma hariç kimsede silah kalmasın ,heryerde silah olursa fareler aslan olur ,fareler aslan boğar,BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR !!
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    a) .. DHKP-C vurur, CHP savunur.. İstanbul Adalet Sarayı'nda şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz olayında, DHKP-C'li teröristler Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla uzlaşma sağlaması için Sezgin Tanrıkulu'nun aracı olmasını istedi. Ancak Tanrıkulu tüm çağrılara rağmen telefonlarını kapatarak uzlaşmaya kulak vermedi. Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'e suikast hazırlığı içerisinde yer alan teröriste destek yine CHP'li vekillerce gelmişti. Mahkeme tarafından tutuklanan DHKP-C'li terörist Mehmet Ali Uğurlu'nun serbest kalması için başlatılan destek kampanyasına CHP Milletvekili Ali Tolga Çandar ve Mustafa Akaydın imza attıkları ortaya çıkmıştı.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    b) .. DHKP-C vurur, CHP savunur.. CHP'lilerin DHKP-C'ye desteğinin son örneği Bayrampaşa'da yaşandı. Çevik Kuvvet otobüsüne saldıran DHKP-C'li Berna Yılmaz, geçmişte gözaltına alınmış, serbest kalması için Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP'liler seferber olmuştu. Yine CHP'liler emniyete saldıran Elif Sultan Kalsen'e de sahip çıkmıştı. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu rapor hazırlamış ve 'Polis tarafından mağdur edilen öğrenci' ifadesini kullanmıştı. Aynı Tanrıkulu Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği olayda teröristler tarafında uzlaşmaya çağrılmıştı. Ancak Tanrıkulu telefonlarını kapatarak kayıplara karıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!