CHP'de isyan ateşi yandı! Artık değişim şart

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisinde acil bir değişimin zorunlu hale getirdiğini bildirdi.

GİRİŞ 04.07.2018 11:34 GÜNCELLEME 04.07.2018 11:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından oluşan tablo ve Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan son gelişmelere ilişkin şunları kaydetti:

"24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisinde acil bir değişimi zorunlu hale getirmiştir. Kamuoyu ve parti tabanının talebi de bu doğrultudadır. Söz konusu değişimin Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde gerçekleşmesi, partimize büyük güç katacaktır. Bu düşüncelerimi kamuoyuyla saygıyla paylaşırım." dedi.

 

 

YORUMLAR 15
  • nedim 5 yıl önce Şikayet Et
    bu cehapeden bi cacik olmazzzz
    Cevapla
  • Hocam 5 yıl önce Şikayet Et
    Değişime senden başlamak lazım
    Cevapla
  • Yunus Ulusoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Kişilerin değişmesinin bir faydası olmaz ki, halka tepeden bakan, küçümseyen, "her şeyin en iyisini biz biliriz" bakış açısından kurtulmadığı sürece ve terör örgütlerinden değil, sadece halkın desteğini beklemediği sürece 5 tane Genel Başkan değişse fark etmez. (Vatandaş görüşü)
    Cevapla
  • fusuy lubkam 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP de her seçimden sonra umutlar tazelenir, baştakiler bayatlamış biçimde kalır. Derken seneler geçer, 8/9/10 defa seçim kaybederler. Ama umutlarını kaybetmezler. Candan sonra umut çıkarmış. CHP aynen öyle.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylemişsin başta KK dan sonra sende gitmelisin!!! sahilleri Ak parti ye bırakın, artık yeter bu cehape zihniyetinden bu milletin çektiği!! Ak parti ve MHP birleşip sahillerde yönetimi almalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi