ANAP Genel Başkanı: Siyasete damgamızı vuracağız

ANAVATAN Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Önümüzdeki dönem Anavatan Partisi olarak Türk siyasetine damga vuracağız" dedi.

ANAP Genel Başkanı: Siyasete damgamızı vuracağız
ANAP Genel Başkanı: Siyasete damgamızı vuracağız
GİRİŞ 26.07.2018 14:56 GÜNCELLEME 26.07.2018 14:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kırıkkale'de basın toplantısı düzenledi.  Önümüzdeki dönemlerde ANAP'ın Türk siyasetine damga vuracağını söyleyen Çelebi, "Biz tüm eksiklikleri ortadan gideriyoruz. Önümüzdeki dönem Türk siyasetinin en önemli partilerinden birisi Anavatan Partisi olacak.  İnşallah ülkeme devletime büyük hizmetler yaparız. Büyük hizmetlere vesile oluruz. Ülkeye hizmet etmek için direksiyonun sadece başında olmak yetmez. O direksiyonun komuta merkezinde olumlu olarak katkılarımız oluyorsa bu da bizim için çok önemlidir. İnşallah Rabbim bana kurucu Genel Başkanım rahmetli Özal gibi ülkeme ekseriyet çoğunlukla hizmet etmeyi nasip eylesin" dedi.

'İYİ PARTİNİN SİYASET SAHNESİNDEN ÇEKİLMESİNDEN YANAYIM'

 

 

Konuşmasında, "İYİ Parti'nin siyaset sahnesinden çekilmesinden yanayım" diyen Çelebi, "Sanki bir mağdur edilmiş gibi bir poza bürünerek siyaset sahnesinden silinmesini istemiyorum. Ben iyi partinin çok fazlada devam edeceği kanaatinde değilim. CHP'de çok fazla değişim beklemiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkan Mumcu döneminde meclise girmeyerek kendi topugunuza SIKTINIZ. Ve ANAP diye bir parti kalmadi. Sadece tabele niz var.
    Cevapla
  • Mesutto 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet mesut yilmazin basbakanligi doneminde cok guzel damga vurdunuz mavi akimdan aldigi cukka yedi sulalesine yetti soz hala devlet mali deniz zihniyeti ile gidiyonuz sanirimda o damgayi halk size vurdu farkinda degilsiniz
    Cevapla
  • Almancı 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu aç tavuk mizahı aklıma geldi, çok güldüm!
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Hah simdi tam oldu bi siz eksiktiniz zaten
    Cevapla
  • Cemşit The Kid 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep şu seksenler dizisinden kaynaklı açıklamalar bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!