CHP'de gergin gün! İnce’ye çok ağır sözler

CHP'de Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Muharrem İnce'nin "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor" mesajına "sıradan ve kaba bir adam" sözleriyle karşılık verdi.

CHP'de gergin gün! İnce’ye çok ağır sözler
CHP'de gergin gün! İnce’ye çok ağır sözler
GİRİŞ 26.07.2018 17:07 GÜNCELLEME 26.07.2018 17:07
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kurultay kararı aldırmaya çalışan muhalif kesimle yönetim arasındaki gerginlik giderek artıyor.

İmza tartışmasında son olarak Muharrem İnce bir tweet atarak Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklenerek şunları söylemişti: "Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında."

 

 

TUNCAY ÖZAN'DAN YANIT GELDİ

İnce'nin bu sözlerine karşılık Kılıçdaroğlu cephesinden ilk yanıt Tuncay Özkan'dan geldi. Özkan sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı: “

Sıradan ve kaba bir adamın kahraman gibi gösterilmesini sağlayacak koşulları ve durumu yaratan mücadeleler tarihte ortaya çıkabilirler.' Ama bunların tarihi esir almalarına asla izin verilmez. CHP kendi diyalektiğinden koparılamaz. Tek adamlar değil CHP önemli."

YORUMLAR 31
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan ve kaba bir adamı 3 ay önce devlet başkanlığı için aday göstermiştiniz!!! partinizi güvenip teslim etmediğiniz bir kaba saba adama, ülkeyi nasıl teslim edecektiniz; parti hassasiyetiniz vatan hassasiyetinizden fazla mı? aymazlar
    Cevapla
  • son_osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    maden öyle bu ülkenin Cumhurbaşkanlığına neden aday gösterdiniz bu adamı diye sormazlar mı adama tuncay özkan
    Cevapla
  • osmanlı 78 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tuncay denen adamı oldum olası hiç sevmem çok itici bi tipi var kini nefreti yüzüne vuruyor ne kadarda belli birbirilerine saygıları yok bunlar tarihe gömülüp gidecekler kimse bunları hatırlamayacak hatırlanacak iyi birşeyleri yok kötü örnekler bunlar bozguncular tarihte hiç bir eser bırakmamıştır.
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    tuncay peki sen o kalıbın adamımsın acaba
    Cevapla
  • orhun 5 yıl önce Şikayet Et
    acayip hızlı döneklik konusunda bu tuncay özkan denilen adam beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!