Halaçoğlu'ndan İP'in akıbeti için çarpıcı tespit

12 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi partinin kurucu üyeler Nevzat Bor ve Özcan Yeniçeri ile birlikte İYİ Parti'den istifa eden Yusuf Halaçoğlu, 'kimse bulunmaz hint kumaşı değil' diyerek Meral Akşener'e göndermede bulundu.

Halaçoğlu'ndan İP'in akıbeti için çarpıcı tespit
Halaçoğlu'ndan İP'in akıbeti için çarpıcı tespit
GİRİŞ 06.08.2018 23:22 GÜNCELLEME 06.08.2018 23:24
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

MHP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçen ancak 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen eski Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu konuya ilişkin T24'ye yaptığı açıklamasında “Biz Türkiye'de şundan artık bıktık. Bir partinin genel başkanı olan kişinin bulunmaz Hint kumaşı olması anlayışından bıktık” diyen Halaçoğlu, “İyi Parti’nin bundan sonra umut olma ihtimali kalmadığını” belirtti.

Halaçoğlu devamında şunları söyledi:

 

 

"BERABER OLDUĞUMUZ ARKADAŞLAR VEKİLLİĞİ TERCİH ETTİ"

"Biz burada çok iyi niyetle çıktığımız yolda maalesef beraber olduğumuz arkadaşların bizim gibi aynı şekilde düşünmediklerini gördük, milletvekilliğini tercih ettiklerini gördük."

"OTURUP, MAAŞ ALIP, ÇAY İÇECEKLER"

"Milletvekilliği ile başarıya ulaştıklarını zannettiklerini gördük. Milletvekillerinin şu an yapacakları iş, oturacaklar, maaş alacaklar ve çay içecekler."

YORUMLAR 48
  • KahramanMaraşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    HDP'ye geçin yeriniz orası çünkü.
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    persembenin gelisi carsambadan belli:))
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    sizde görün artık 'Dökülen yaprak rüzgarda savrulurmuş' asıl yuvanızda siyaset yapın.
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti-mhp birlikteliğini önemseyenlerdenim çok olumlu oldu geniş açıdan duruma bakarsak iyi parti bir zorlamanın ürünü olduğu net oradakiler boşa kürek çekiyor üstelik partinin vizyonu yok bu partililerin misyonuda bu zorlamaya su taşıyor bilmeden sonuç hüsran.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne sandınız.. Meral başkan olacak bizde koltuk kalacağız diye gittiniz.. koltuk kapsaydınız sizde konuşmaz çay içerdiniz.. Mhp temizlenmiş oldu.. Gemi şu alınca ilk fareler terkeder.. Türk milletinin gözünden düştünüz.. Bundan sonra gideceğiniz yer HDP olur .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim