Yeniçeri: İYİ Parti'de yeni istifalar olabilir

İYİ Parti'de 24 Haziran seçimlerini başarısızlık olarak nitelendiren ve mevcut yönetimin uygulamalarından rahatsız olan isimlerin istifası, partide yeni ayrılıkların işareti olarak yorumlanıyor.

Yeniçeri: İYİ Parti'de yeni istifalar olabilir
Yeniçeri: İYİ Parti'de yeni istifalar olabilir
GİRİŞ 07.08.2018 15:16 GÜNCELLEME 07.08.2018 15:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstifa eden Özcan Yeniçeri, "Bu kafa yapısı devam ederse muhtemelen benzer istifalar olabilir. Bir kişinin arkasında 'Sen olmazsan biz ölürüz, yok oluruz' diyen bir hareketin devam ihtimali çok sıkıntılı olur" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener ve partinin 24 Haziran seçimlerinde hedeflenen oy oranlarına ulaşamaması üzerine, parti içindeki muhalefet sesini yükseltmeye başladı.

Partinin Afyonkarahisar çalıştayında bu çerçevede yapılan eleştirilerin ardından Akşener'in, gerek MHP Genel Başkan adaylığı gerekse İYİ Parti'nin kuruluşu sürecini kastederek insanlara borcunu ödemesine rağmen bir türlü bu borcu bitiremediğini ve artık bu hesabı kapatmak istediğini söylediği kulislere yansıdı.

Bu çalıştayın ardından Akşener, seçim sonuçlarının sorumluluğunu üzerine alarak olağanüstü kurultay kararı verdi ve "genel başkanlığa aday olmayacağını" açıkladı.

Partililer tarafından kararından dönmesi için uzun süre ikna edilmeye çalışılan Akşener'in, yeniden Genel Başkan aday olması ve seçilmesi durumunda parti yönetiminde bu çerçevede köklü revizyona gitmesi bekleniyor.

Akşener'in de yerel seçimler öncesi seçmenin karşısına yeni bir vitrinle çıkacağı konuşuluyor.

YORUMLAR 2
  • YORULMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bu partiden bu saatten sonra hiçbirşey olmaz dağılın gitsin boşu boşuna Ak parti ve Mhpnin oylarını aldılar .
    Cevapla
  • ..‌‌..مللت 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibilerin nasıl olurda fetönün kuyruğuna takılırsınız anlasılır değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık