CHP isim Hz. Peygamber'e hakaret etti!

Körfez Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Fevzi Canbaz hakkında, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Hz. Muhammed'e hakaret ettiği gerekçesiyle Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri (GKT) tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

CHP isim Hz. Peygamber'e hakaret etti!
CHP isim Hz. Peygamber'e hakaret etti!
GİRİŞ 28.09.2018 19:34 GÜNCELLEME 28.09.2018 20:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

GKT üyesi Memur Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) Başkanı Sabahattin Yamak, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, TÜMSİAD Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz ile dernek temsilcileri ve Avukat Halit Çokan, Kocaeli Adliyesi önünde bir araya geldi. 

Avukat Çokan ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Başsavcılığı'na CHP'li Meclis Üyesi Fevzi Canbaz hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği gerekçesiyle suç duyurusu dilekçesini verdi.

 

 

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ HZ. PEYGAMBER'E HAKARET ETTİ

Daha sonra grup adına açıklama yapan Çokan, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz'ın, 26 Eylül'de sosyal paylaşım sitesi hesabından, Hazreti Peygamber ile ilgili son derece çirkin ve seviyesiz ifadeler paylaştığını, bu ifadeleri okuyan ve duyan Peygamber sevdalısı vatandaşların derin bir infiale, öfke ve üzüntüye kapıldığını söyledi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Fevzi Canbaz'ın içeriği suç olan bu paylaşımını yargı mercilerine taşıdıklarını anlatan Çokan, "Sayın Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçemizi sunduk. Bu şahsın habis iftiralarının hesabını yargı önünde verip cezalandırılmasını sağlayıncaya kadar bu haklı şikayetimizin takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • abdulhamidd 5 yıl önce Şikayet Et
    zihniyet belli degişmez bişey bilmeyen inanmayan yaratiklar ne bilsin peygamber efendimizi....allah onlarin iki yakasini bir araya getirmesin
    Cevapla
  • İzmirli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezanı versin
    Cevapla
  • Adak 5 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu burnundan kıl aldirmiyosun git peygamberine sahip cik egerki muslumansan
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    RASULULLAH A dil uzatan zalimler cezasız bırakılmamalı
    Cevapla
  • yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Mınafık partisi...er veya gec birgün yok olacasınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması