AK Partili vekil Tıngıroğlu kaza geçirdi

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun kullandığı otomobil, Sinop Boyabat karayolunun 30. kilometresinde karşı yönden gelen araçla çarpıştı.

AK Partili vekil Tıngıroğlu kaza geçirdi
AK Partili vekil Tıngıroğlu kaza geçirdi
GİRİŞ 13.10.2007 09:48 GÜNCELLEME 13.10.2007 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Sinop'ta partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, dün akşam saat 22.30 sularında 34 RRH 81 Plakalı özel otomobiliyle akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.


Tıngıroğlu, Sinop Boyabat yolunun 30. kilometresinde bulunan Sinecan köyü mevkiinde karşı yönden gelen Sebahattin Gökmenoğlu yönetimindeki 57 AE 723 plakalı otomobil ile henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada Tıngıroğlu ve yanında bulunan eşi yaralandı.


Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Milletvekili Kadir Tıngıroğlu ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Diğer araçta bulunan Sebahattin Gökmenoğlu'nun da ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği belirtildi.

Tıngıroğlu'nun kaza yaptığını duyan AK Parti İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile il yönetimi, AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, Sinop Valisi Zeki Şanal ve İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CİHAN

YORUMLAR 1
  • SELMAN GÜNAYDIN 17 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ OLSUN.... geçmiş olsun sayın vekilim..inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz çünkü memleket için durmak yok yola devam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hatay iddiası! Türkiye'den Filistin açıklaması! Böyle bir planımız yok
İspanya'yı kaosa sürükleyen kesintinin perde arkası ne? Başbakan: Hesap soracağız!