Veliaht Prens'ten Türkiye açıklaması

Suudi Veliaht Prens Selman, Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklama yaptı. Selman, 'Türkiye ile ilişkilerimizi bozamayacakslar' ifadesini kullandı.

GİRİŞ 24.10.2018 18:07 GÜNCELLEME 25.10.2018 09:59
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, "Suudi Arabistan ve Türkiye arasında çatlak oluşturmak isteyenlerin olduğunu ancak bunu başaramayacaklarını" söyledi.

"ÇÖLDEKİ DAVOS"TA KONUŞTU

 

 

Veliaht Prens, başkent Riyad'da dün başlayan "Çöldeki Davos" ismi verilen "Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı"nın ikinci gününde katıldığı oturumda, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE İLE ARAMIZI BOZMAYI BAŞARAMAYACAKLAR"

Kaşıkçı cinayetini çözme konusunda Türkiye ile iş birliği yaptıklarını ifade eden Bin Selman, "Bu acı olay üzerinden Suudi Arabistan ve Türkiye arasında çatlak oluşturmak isteyenler var. Onlara buradan şu mesajı göndermek istiyorum: Suudi Arabistan'da ismi Selman bin Abdulaziz olan bir kral, ismi Muhammed bin Selman olan bir veliaht prens ve ismi Erdoğan olan bir Türkiye Cumhurbaşkanı olduğu sürece bunu asla başaramayacaklar." diye konuştu.

"SUÇLULARIN CEZALANDIRILMASI İÇİN TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"

Suudi Veliaht Bin Selman, Kaşıkçı cinayetinde Türk hükümetiyle birlikte çalıştıklarını vurgulayarak, "Her iki ülkenin hükümetleri (Suudi Arabistan ve Türkiye), suçluların cezalandırılması için iş birliklerini ispatlayacaklar." ifadesini kullandı.

Söz konusu oturumda, Bahreyn Veliaht Prensi Selman bin Hamed Al Halife ve Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri de birer konuşma yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 62
  • yavuz şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamda israilin yıllardır beklediği tam onlara göre lider olduğunu ispatladın katil selman
    Cevapla
  • Diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan ABD ve İsrail uşağı! Kürenin başında Trump'la and içtiğinizi unuttuk sanmayın.Siz Satılmışsınız!
    Cevapla
  • Göks 5 yıl önce Şikayet Et
    anladiysam arap oluyum
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    De get lo
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabemizin geldiği hal Mekkemizin Medinemizin geldiği hal çok çok üzüntü verici hiltonun ve gibilerin ne işi var o koca kulelerin aslına nasıl döndüreceğiz bu kadar betonu oradan nasıl kaldıracağız asıl amaç ibadet kutsal vazife ama bütün küresel sermayenin esiri suudların yaptığı ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?