CHP'yi karıştıracak iddia!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Hazinedar’ın, 15 Temmuz sonrası hakkında ihbar olduğunu öğrenince, belediyedeki elektrikleri kesip tüm belgeleri imha ettiği ortaya çıktı.

CHP'yi karıştıracak iddia!
CHP'yi karıştıracak iddia!
GİRİŞ 01.11.2018 06:42 GÜNCELLEME 01.11.2018 06:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yolsuzluk, FETÖ’ye yardım ve rüşvet suçlamalarıyla İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na bir belediye çalışanı soruşturmanın boyutunu değiştirecek bir ihbarda bulundu. Dilekçede 15 Temmuz’dan hemen sonra kendisiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu öğrenen Hazinedar, elektrikleri keserek bilgisayarlardaki tüm belge ve bilgileri imha ettiğine yer verildi. 

KESİNTİ ŞÜPHELİ BULUNDU

Çalışanlara teknik arıza duyurusu yapıldıktan sonra Hazinedar ve adamları usulsüz ihaleler ve kayıtları sildi. Etrafta elektrik olmasına rağmen belediyede olmaması şüpheli bulundu. Operasyon düzenlenince bilgisayarlara el konuldu. 

İŞTE O SUÇLAMALAR

Hazinedar’ın yönlendirmesiyle Bank Asya yetkilileri belediye parasının bir kısmının bankalarına yatırılmasını istedi. İpek Medya’ya el konulduğunda Hazinedar, destek mesajları yayınladı. Beltaş Vakfı ve şirketi kazanç kapısı olarak kullanıldı. 15 Temmuz’dan sonra polislikten atılan birkaç kişi güvenlik görevlisi olarak çalıştırıldı. Hazinedar, bir arkadaşına paravan şirket kurdurdu ve bu şirket adına gayrimenkuller alındı. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 14
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin adamları sağlam yerlerde bunun da üstesinden gelirler. Adama yöneltilen tonlarca suçlama var. Yargıdan çıt yok. Zenginler daha eşit bu Türk yargı sisteminin temelini oluşturuyor anlaşılan.
    Cevapla
  • der 5 yıl önce Şikayet Et
    chp en iyi bildigi sey......tarihleri hep boyle.......
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlar seksenli yillarinda calisiyor, onun icin belgeler yok edildi. Bilgisayar varmiki besiktas ta
    Cevapla
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    elektırık kesılınce nasıl belgeler sılınılıyor ılgınc sunu ıyı bılırım turkıyeyı chp nın elıne vermesınler yeter bıterız bıttıgımız gundur
    Cevapla
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kedidir kedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi