CHP'de kıyameti kopartacak sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programındaki 'Türkçe ezan' sözleri nedeniyle disipline sevk edildi. Kararın ardından açıklamada bulunan Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 09.11.2018 12:39 GÜNCELLEME 09.11.2018 13:02
Bu Habere 425 Yorum Yapılmış

İhraç talebiyle disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz basın toplantısı düzenledi. CHP Grup Yönetim Kurulu, Öztürk Yılmaz'ı kesin çıkarma cezası ile önlemli olarak cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kurulu'na sevkini kararlaştırmıştı.

 

Öztürk Yılmaz'ın, katıldığı bir televizyon kanalında ezanın Türkçe okunması gerektiğine yönelik sözleri tartışma yaratmıştı.

Yılmaz, basın toplantısında Türkçe dua da okudu.

Karara sert sözlerle tepki gösteren Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları şöyle: "Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de farklı bir yerde olduğumuzun göstergesidir. Eğer kendi partisinde kendi milletvekillerine karşı sansür uyguluyorlarsa bu CHP'nin politikası olamaz. Koca CHP'de sanki Cumhurbaşkanı adayı yokmuş gibi dışarıdan devşirme adaylar için kulisler yapanlar CHP'nin politikalarını ihlal etmişlerdir. Siz birisine diktatör diyorsanız siz kendi partinizin içerisinde onun bir karbon kopyası olursanız bu CHP'nin politikasına aykırıdır. Bütün seçimleri kaybedip hala koltuğunu terk etmeyen anlayış CHP politikası olamaz. Sana olan umudumu kesmiş bitirmişim ben. Hesabın benim önümü kesmek beni şeytanlaştırmak sen neyi savunuyorsun?

Sen istiyorsun ki Öztürk Yılmaz partiden defolup gitsin istiyorsun çünkü sen beni rakip olarak görüyorsun. AKP ile iş tutuyorsun yanlış yoldasın. Partiyi zorlama hala yerel seçimlerde  de yanlış yoldasın. Arkamda duramadın trollere teslim ettin. İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Siz aşağılık bir işe imza attınız. İstifa etmiyorum ne yapıyorsan yap. Sıkıyorsa at beni buradan rezil ol kepaze ol.''

YORUMLAR 425
  • Murat Eskin 5 yıl önce Şikayet Et
    Budamı fetöcü yoksa aynı onun gibi beddua etti
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    imanamı gelmiş banamı öyle geldi:))
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    sen kafayi yemissin..senden Genel Baskan olmaz..sana halk oy vermez,zaten secilemezsin..
    Cevapla
  • ahmet ak 5 yıl önce Şikayet Et
    milletimizin değerleriyle oynayan bu adam ihanet etmiştir.yazıklar olsun
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ezan türkçe okunsa camiye gidecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri