Kılıçdaroğlu Berlin'de PKK'lı vekille poz verdi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Berlin'de terör örgütü PKK destekçisi Alman milletvekili Sevim Dağdelen ile buluştu.
GİRİŞ 01.12.2018 08:30
GÜNCELLEME 01.12.2018 08:31
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün Almanya ziyareti kapsamında Almanya Federal Meclisi’ne giderek, Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) üyesi milletvekilleri ile görüşmüştü.
PKK SEVİCİ SEVİM DAĞDELEN'LE YAKIN POZ
Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında yanındaki kadın milletvekili dikkat çekti.
Terörle, terörü savunanlarla asla birlikte olmadıklarını savunan Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ve Suriye kolu YPG'yi her fırsatta hem de Alman meclisinde savunan, Türkiye'ye karşı Alman kamuoyunu kışkırtmaya çalışan, NATO'yu Türkiye'ye müdahaleye çağıran Almanya Sosyal Demokrat Partisi milletvekili Sevim Dağdelen ile poz vermekten geri durmadı.
YORUMLAR 83
-
samet 7 yıl önce Şikayet EtKılıcdar oglun atatürkü utandırma adamın kemikleri sızlıyodur istifanı ver artık yerini genç beyinlere bırak atatürk bu ülkeyi gençlere bırakmış sen adamın söznü ciğnemeBeğen
-
nail 7 yıl önce Şikayet Eto dağları birgün mehmetcik delerBeğen Toplam 1 beğeni