Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı

Erdoğan, Noel Yortusu nedeniyle yayımladığı mesajda "Çeşitli kültürlerin yüzyıllarda barış içinde bir arada yaşadıkları coğrafyada, farklılıkları zenginlik olarak telakki etmek; karşılıklı saygı ve adaleti, din ve ibadet özgürlüğünü esas almak suretiyle, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiğine inanıyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı
GİRİŞ 23.12.2018 12:37 GÜNCELLEME 23.12.2018 12:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hristiyanlık inancına mensup vatandaşların 24 Aralık Noel yortuları dolayısıyla mesaj yayınladı. Erdoğan'ın mesajı şöyle:

“Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı Noel yortuları vesilesiyle tebrik ediyorum.

Mensubu olduğumuz medeniyetin değerleri doğrultusunda, insanlar arasında köken, ırk, dil, din ve mezhep ayrımı yapılmamasına tarih boyunca olduğu gibi bugün de azami özen gösteren bizler, tüm vatandaşlarımızın kendi kültür, din ve geleneklerini özgürce yaşayabilmelerine büyük önem veriyoruz.

Çeşitli kültür ve geleneklerin yüzyıllarda barış içinde bir arada yaşadıkları bu coğrafyada, farklılıkları zenginlik olarak telakki etmek; karşılıklı saygı ve adaleti, din ve ibadet özgürlüğünü esas almak suretiyle, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiğine inanıyoruz.

Hristiyan vatandaşlarımızın, kendi inançları doğrultusunda kutladıkları Noel yortularının, dayanışma ve karşılıklı saygı ikliminin gelişmesine vesile olmasını diliyor, başta Hristiyan vatandaşlarımız olmak üzere, tüm Hristiyan aleminin Noel yortusunu tebrik ediyorum.”

YORUMLAR 5
  • M.akif ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne noeli ne yortuyu nede hristiyan ları tebrik ederim
    Cevapla
  • Hayrettın pasa 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet hrıstıyan alemının gunu kutlu olsun muslumanın noeli yoktur.
    Cevapla
  • sefa7 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacağınızı şaşırdınız artık.....
    Cevapla
  • M.akif ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalovalı kardeş din usülü trampa göre belirlenmez.
    Cevapla
  • yalovalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? elin abd başkanı Ramazan bayramını kutlayan mesaj yayınlıyor da benim liderim neden yayınlamasın.Şu at gözlüklerini çıkartın artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!