Kılıçdaroğlu: Toplum bu konuda çok beceriksiz

9 yıldır girdiği bütün seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu, başarısızlığının faturasını vatandaşa kesti. Toplumun siyasetçi yetiştirmekte çok beceriksiz olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kazanmasına, halkın zaaflarının sebep olduğunu öne sürdü.

GİRİŞ 03.03.2019 00:53 GÜNCELLEME 03.03.2019 01:00
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Hatay'da konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk siyaset tarihine geçecek bir çıkış daha yaptı.

 

 

BÜTÜN SEÇİMLERİ KAYBEDEN KILIÇDAROĞLU: TOPLUM SİYASETÇİ YETİŞTİRMEDE ÇOK BECERİKSİZ

9 yılda girdiği 9 seçimi de kaybeden Kılıçdaroğlu, Türk toplumunun siyasetçi yetiştirme konusunda çok beceriksiz olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, başarısız siyasetçiye örnek olarak da, girdiği bütün seçimleri kaybeden kendisini değil, girdiği bütün seçimleri açık ara farkla kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gösterdi.

 

 

KILIÇDAROĞLU HEP TOPLUMUN ZAAFLARI YÜZÜNDEN KAYBEDİYORMUŞ

Bu konuda toplumu başarısız ilan etmekle yetinmeyen Kılıçdaroğlu, toplumun duygularına yenildiğini ve yine toplumun zaafları sayesinde Erdoğan'ın kazandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir sorun çözümsüz değildir, her sorunun bir çözümü vardır. 80 milyon insan biz kendi sorunlarımızı biliyoruz. Nasıl çözüleceğini de üç aşağı beş yukarı biliyoruz. Ama bizim ülkemizin temel bir sorunu var. Biz dünyanın en iyi doktorlarını yetiştirebilen bir ülkeyiz. En iyi sanatçılarını yetiştiren ülkeyiz. En iyi mimarlarını yetiştiren ülkeyiz. Her alanda aslında toplum başarılı insanlar yetiştirmiştir. Ama başarılı siyasetçi yetiştirme konusunda beceriksiz bir toplumuz."

KILIÇDAROĞLU'NUN "BAŞARILI SİYASETÇİSİ" KADINLARI AZARLAMIŞTI: SİZE HİZMET ETMEYE MECBUR DEĞİLİM

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, CHP Hatay adayı Lütfü Savaş'ın kadınları azarladığı görüntüleri akıllara getirdi.

Savaş o görüntülerde, kendisine tepki gösteren bir grup kadını azarlayark, 'oy vermiyorsunuz, konuşuyorsunuz. Siz bizi adam yerine koymazsanız biz de sizi adam yerine koymayız. Ben size hizmet etmeye mecbur değilim' demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 137
  • hknslh 5 yıl önce Şikayet Et
    demek istiyor ki biz hiçbir şey yapmıyoruz. Sadece Atatürk ismini kullanıyoruz %25 cepte diyor :)
    Cevapla
  • Vedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ewet doğru söyledin bizim adam olana insan olana zaafımız var merte yiğide dürüst insana zaafımız var millet ve vatan sevdalısına zaafımız var....o yüzden BAŞKANımıza zaafımız var...
    Cevapla
  • mete 5 yıl önce Şikayet Et
    ona.hır.buna.hır.ondan.sonrada.oy.bekleyin.zaafı.olan.varsa.oda.sizsiniz.
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Millet sada herğün 1 2 Sehir dolaşiyor. Birileride Masadan kalkamadi Sağa çikamiyor Milleti suçluyor yat yat uyu oylarda CHP ye. Olur niye olmasin...
    Cevapla
  • Aylin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben şimdi beceriksiz mi oldum ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı