Çavuşoğlu sert çıktı: Korkak Müslüman ülkeler...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Amerika'dan, İsrail'den korkan Müslüman ülkelerin yalpalamaya başladığını görüyoruz. Bunlar mı Kudüs'e sahip çıkacaklar?" dedi.

GİRİŞ 04.03.2019 12:01 GÜNCELLEME 04.03.2019 14:26
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Amerika'dan, İsrail'den korkan Müslüman ülkelerin yalpalamaya başladığını görüyoruz hatta Filistinlilere 'Siz de sesinizi fazla çıkarmayın' diye baskı yapan bazı ülkeler var. Müslüman ülkeden bahsediyorum, Amerika'dan bahsetmiyorum. Bunlar mı Kudüs'e sahip çıkacaklar? Geçtiğimiz 2 yılda İslam zirvelerinde ve BM Genel Kurulunda ABD ve İsrail'e karşı ezici çoğunlukla karar aldırırken bu ülkelerin korkaklığını, ürkekliğini gördük.

"ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ"

"Etrafımız ateş çemberi, Suriye'deki yangını söndürmek için ne kadar çaba sarf ettiğimizi her platformda görüyorsunuz. Terörle mücadelesinden tutun da siyasi çözüme kadar, Fırat'ın doğusunun teröristlerden temizlenmesine kadar çok çalışıyoruz, çaba sarf ediyoruz."

 

 

YORUMLAR 34
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Asker gönderemiyor muyuz
    Cevapla
  • analiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim için Filistin önemli ama doğu Türkistan yok muş gibi davranmaları ırakta türkmeneli yokmuş gibi davranmaları açıkça bir Türk olarak ağrıma gidiyor.
    Cevapla
  • Esma 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin gibi düşünenlerin sayısını artırsın
    Cevapla
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    İslam birliği toplantısında da bölgedeki sıkıntıların sebebi olarak Türkiye ve İran ı gösteren aciz piyon uzaktan kumandalı bir halta yaramaz liderler bize bizden başkası dost olmaz
    Cevapla
  • celal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım dediğiniz doğru MÜSLÜMAN pasif olmaz ALLAH ın izniyle TÜRKİYE OLARAKyeteriz KUDÜSEsahip olmaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!