CHP'nin HDP'li adayı deşifre oldu!

CHP - HDP ittifakının bir adayı daha deşifre oldu. Mersin'in Toroslar ilçesinde HDP'li isim Süleyman Dalkılıç'ın CHP'den aday gösterildiği ortaya çıktı. Toroslar'da aleni hale gelen CHP-HDP ortaklığı, belediye meclis üyeleri listesine de yansıdı.

CHP'nin HDP'li adayı deşifre oldu!
CHP'nin HDP'li adayı deşifre oldu!
GİRİŞ 07.03.2019 13:56 GÜNCELLEME 07.03.2019 16:19
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Haber7.com / Özel Haber

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde terör örgütü sözcülüğünü yapan HDP'nin gizli seçim işbirlikleri alenileşmeye başladı. CHP-İYİ Parti ve SP ittifakının örtülü ortaklarından olan HDP'nin, bazı illerde kendi adaylarını CHP listesinden aday gösterdiği tespit edildi.

 

 

TOROSLAR'I ALAN HDP, BÜYÜKŞEHİRDE CHP'Yİ DESTEKLEYECEK

 

 

HDP ve CHP'nin bazı il ve ilçelerdeki ittifaklarından biri daha deşifre oldu. Mersin'in Toroslar ilçesinde HDP'li Süleyman Dalkılıç, CHP'nin beledi başkan adayı olarak gösterildi. Bu pazarlığın sonrasında HDP, Mersin Büyükşehir'de aday göstermeyerek CHP'nin büyükşehi belediye başkan adayı Vahap Seçer'i destekleme kararı aldı. Böylelikle terör örgütünün siyasi uzantısı gibi hareket eden HDP'nin de açık bir şekilde bu ittifakın içinde yer aldığı bir kez daha kanıtlandı. 

MECLİS ÜYELERİ BİR CHP'DEN BİR HDP'DEN

Toroslar'daki kirli ittifakın belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde de aynı işbirliği içinde belirlendiği ortaya çıktı. Meclis üyelerinin yazıldığı tablodaki çarpıcı bir detay gözlerden kaçmadı. İlçe seçim kuruluna sunulan belediye meclis üyeleri listesinde bilgisayarla yazılan isimler CHP'nin meclis üyesi adaylarından oluşurken, el yazısıyla yazılanlarınsa HDP'nin adayları olduğu tespit edildi.

İşte CHP-HDP ittifakının listeye yansıması:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah buyuktur o goruyor yeter bana
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk üzerinden siyaset yapan CHP Atatürk'ün askerlerine kurşun sıkan hainler ile kucak kucağa olması enteresan!
    Cevapla
  • anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    Burda bu yorumları yapan herkese söylemek istediğim birşey var bir kişi kürt diye Atatürkçü olamaz mı bazı adaylar konusunda haklısınız fakat genel olarak konuşuyorsunuz araştırmadan yorum yapıyorsunuz Süleyman Dalkılıç Dalkılıç Ailesi CHP tabelasını ilk Bitlise asana ailedir ve Aile büyükleri Yıllarca Cumhuriyetin ilk yıllarında il başkanlığı görevi yapmıştır hdp ile de kesinlikle bir bağı yoktur
    Cevapla
  • Erdalsilo 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP demeyin cehalet partisi o
    Cevapla
  • Melahat 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP Bu millete bu işbirliğini nasıl anlatacak. HDP’nin PKK nın Meclis uzantısı olduğunu ve asıl amacının ülkeyi bölüp PKK kontrolünde bir devlet kurmak olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen bu partinin amaçlarına hizmet etmek üzere hdpnin adaylarını seçtirmeyi sadece iktidar hırsı ile ve gaflet ile açıklamak mümkün değil. Devleti ve milleti ateşe atıyorlar.
    Cevapla
  • kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    chp li seçmen Atatürkçü ayağına apo cuları destekliyor . yeterki ALLAH diyen birisi seçilmesin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?