DSP'li adaydan Süleyman Soylu'ya çağrı: Bu işe el atın!

DSP'nin Ankara Adayı Haydar Yılmaz, CHP'nin kendilerine saldırmaya başladığını söyleyerek, 'kimlerin yaptığını biliyorum, Sayın Süleyman Soylu'ya seslenmek istiyorum, bunun tedbirinin Sayın Bakanımızın emriyle alınacağına inanıyorum' dedi.

GİRİŞ 09.03.2019 23:12 GÜNCELLEME 09.03.2019 23:14
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

CHP'den birçok önemli ismin DSP'ye geçmesiyle birlikte iki parti arasında tansiyon yükseldi. Özellikle CHP'nin daha da hırçınlaşmasıyla aradaki gerginlik fiziksel saldırılara dönüşüyor.

 

 

"PANKARTLARIMIZI YIRTIYORLAR, SEÇİM OTOBÜSÜMÜZE SALDIRIYORLAR"

NTV canlı yayınında Funda Görey'in sorularını yanıtlayan DSP'nin Ankara Adayı Haydar Yılmaz CHP'nin kendilerine yönelik saldırılarının arttığını ifade ederek "her taraftaki pankartlarımızı kesiyorlar. Dün gece de seçim otobüsümüze saldırdılar. Yakalandı bu çocuklar. Dördü de Çankaya Belediyesi'nde çalışan işçi. Bu çocukları tanıyorum, böyle bir şey yapacak insan değiller. Bunları yaptıran kim?

 

 

"SAYIN SÜLEYMAN SOYLU'YA SESLENİYORUM"

Bundan sonra afiş yırtmayı, otobüse saldırmayı kabul etmiyoruz, ben buradan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya da seslenmek istiyorum. Çünkü 3-5 gün oldu biz sahaya çıkalı, bir tedirginlik başladı bunlarda ve hem pankart yırtmalar hem otobüse saldırmalar başladı. Bunun tedbirinin Sayın Bakanımızın emriyle alınacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 38
  • YAĞIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    korkma diren dsp
    Cevapla
  • sosyolog 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve hdpnin arasında bir fark olmayacağını hatta muhalefet partilerin birleşebileceğini 5 yıl önce öngörmüştüm. Çünkü yeniliğe karşı her zaman bir direnç olur. 5 yıl sonra devlet içinde devletin çıkarlarını gözeten derin devlet chpyi iç tehdit olarak algılayacak. Bunu yazın bir kenara. Çünkü chp 7-8 yıldır militaristleşmeye başladı
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ve Pkk kimden cok nefret ediyorsa , oyunuzu ona verin bu kadar basit.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi aldatan duygusallık şu! 4 kişi pankartları yırtıyor. Bunu bu çocuklar yapmaz diyoruz. Bu ne biçim mantık. 4 belediye çalışanı çocuk mu olur. Işten atılma korkusu ile bu işi, zararı yap sonra Abi ben şöyle böyle. Devir duygusal davranma devri değil. Ortada bir suç var olay var!
    Cevapla
  • Zemheri41 5 yıl önce Şikayet Et
    işte chp nin demokrasi anlayışı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”