Yok böyle yalan! İmamoğlu çirkin kandırmacayı sürdürüyor!

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, internette başlattığı algı oyununu ısrarla sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tamamladığı, hatta test sürüşlerini bile gerçekleştirdiği metro ve tramvay hatlarını onlarca internet sitesinde kendisi yapacakmış gibi göstererek vatandaşlardan oy istiyor.

Yok böyle yalan! İmamoğlu çirkin kandırmacayı sürdürüyor!
Yok böyle yalan! İmamoğlu çirkin kandırmacayı sürdürüyor!
GİRİŞ 26.03.2019 19:31 GÜNCELLEME 27.03.2019 15:07
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin yapmış olduğu projeleri, hiç de ahlaki olmayan bir yöntemle kendisi yapacakmış gibi vaatte bulunmaya devam ediyor.

 

 

İNTERNETTE SİNSİ ALGI OYUNU

Google reklamları aracılığıyla internette birçok sitede, İmamoğlu'nun fotoğrafının yanında Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı ve Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının tanıtımları yer alıyor.

 

 

AK PARTİ'NİN YAPTIĞI HATLARIN YANINA KENDİ FOTOĞRAFINI KOYDU

İmamoğlu burada çirkin bir oyuna başvuruyor. Yapılmış hatları büyük puntolarla kendi fotoğrafının yanına koyan İmamoğlu, hemen peşinden "gelecek istasyon Esenler, Fatih" ifadesini gösteriyor.

HALKI KANDIRABİLECEĞİNİ SANIYOR

CHP'nin adayı böylece, insanların algılarıyla oynayarak hem test sürüşü dahi yapılmış projeyi kendi yapmış gibi gösteriyor, hem de bu proje üzerinden vaatlerde bulunuyor.

ÇİRKİN YALANA ISRARLA DEVAM EDİYOR

Haber7.com geçtiğimiz günlerde bu durumu gündeme getirmişti. Ancak İmamoğlu, bu aldatmacayı ısrarla sürdürüyor.

GEÇEN HAFTA MEVLÜT UYSAL İKİ HATTIN DA TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPMIŞTI

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattı tamamlanmış ve test sürüşünü geçtiğimiz hafta salı günü İBB Başkanı Mevlüt Uysal yapmıştı.

Uysal ayrıca, aynı gün Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun da test sürüşünü yapmıştı.

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı, tam otomatik sürücüsüz metro özelliğiyle Avrupa Yakası’nda ilk olacak.

 

 

Yalanlarına bir yenisini daha ekleyen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından projesi tamamlanıp duyurulan bir başka metro projesi olan Yenikapı-Sefaköy hattını da sahiplendi. Projeyle ilgili CHP'nin vaadi gibi reklam veren İmamoğlu pes artık dedirtti. 

İBB'NİN PROJESİNİ TAMAMLADIĞI HAT İLE İLGİLİ BİLGİLER ŞU ŞEKİLDE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin(İBB), Metrobüs hattı altına yapmayı planladığı yeni metro projesi, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na sunuldu. Beylikdüzü-Sefaköy arasında, metrobüs hattının altına yapılacak olan yeni metro hattı yaklaşık 19 kilometre olacak.

Kadıköy’den Beylikdüzü’ne uzanan metrobüs hattında oluşan aşırı yoğunluk nedeniyle, yeni metro hattının projesi tamamlandı. İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Sefaköy-Beylikdüzü(TÜYAP) yeni metro hattına ait proje, Küçükçekmece SİT alanından geçeceği için, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’nun onayına sunuldu. 19 kilometrelik metro hattı, yapılması planlanan hattın ilk aşamasını oluşturuyor. Metro hattı Sefaköy’den sonra ikiye ayrılacak. Bir hat kısmen metrobüs hattını izleyerek Söğütlüçeşme’ye(Kadıköy), diğer hat ise Sefaköy Bahçelievler-Bakırköy-Zeytinburnu, Fatih’ten geçerek Yenikapı’ya ulaşacak.

İBB yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sefaköy-Yenikapı arasında yapılacak olan 14 kilometrelik metro hattı ile kısmen metrobüs hattının altına yapılacak ve metro hattının ikinci aşamasını oluşturan İncirli-Gayrettepe-Söğütlüçeşme metro hatlarının proje çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 114
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçma bir proje adamlar yapmış yapmış test sürüşler olmuş hala projemiz diyor adam :)
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp de proje yok ki. Yaptiklari sey gir googleye yaz proje akpartinin yaptiklari sonra copy paste yeterr :)
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    ya ben anlayamıyorum ya.normal şartlarda bunlara tek bir oy çıkmamalı.çok ciddiyim.şimdi herşey bukadar ortada aşikarken bunlara hangi beklentiyle oy verilirki ?eğer bu ülkenin evladıysa bir insan başka bir gidecek yeri yoksa malum vatansızlar gibi.şimdi herhangi bir c.h.p liye soruyorum bu adama niye oy verelim??ama laf salatası yapmadan cevap lütfen..
    Cevapla
  • Ömer Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Beylikdüzünde yaptıklarının aynısını şimdi İstanbul için yapıyor. Ama maalesef ki olaylara tamamen ideoloji gözlüğüyle bakanlar için bu bir problem değil.
    Cevapla
  • mahir acar 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hala vatandaşı aptal düşünemeyen ne vaat verirsen inan ahmak yerine koymaya devam ediyorlar lan sıfırdan gerçek proje üret söyle hele bu 18 19 20 yaş gençleri yok burs verecez otobüs bedava şu bu bedava diye kandırmayın öğrenci bursuna ilk karşı çıkıp AYM giden sizsiniz millet aptal değil yemezlerr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!