ÇETKODER: 31 Mart 2019 Pazar günü mutlaka oyunuzu kullanın!

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 31 Mart yerel seçimleri için tüm tüketici vatandaşlara, mazeret üretmeyin, mutlaka oyunuzu kullanın çağırısı yaptı.

ÇETKODER: 31 Mart 2019 Pazar günü mutlaka oyunuzu kullanın!
ÇETKODER: 31 Mart 2019 Pazar günü mutlaka oyunuzu kullanın!
GİRİŞ 29.03.2019 14:49 GÜNCELLEME 29.03.2019 14:51

Haber7 Abdullah Biçer

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 31 Mart yerel seçimleri için tüm tüketici vatandaşlara, “Ülkemizin çektiği ekonomik, sosyal, siyasi sıkıntılar gözünüzün önünde. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde kentimizi yönetecek başta Büyükşehir Belediye Başkanlarını, Sonrasında il ve ilçe belediye başkanlarını, sonrasında il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerini ve sonrasında muhtarlarımızı seçeceğiz. Kentler bizim yaşam alanımız. İnsanca, uygarca yaşamak için ve daha iyi hizmet alabilmek için, geleceğimiz için, demokrasi için, milli ve manevi değerlerimizin yaşaması için, geleceğe daha iyi bir kent bırakmak ve ülke bırakmak için, en temel demokratik tüketici hakkımız olan “OY HAKKIMIZI” bu Pazar yapılacak olan seçimlerde mutlaka kullanmalıyız. Bu hem vatandaşlık görevimiz hem de insan olmamızın gereğidir” dedi.

 

 

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “memleketin gündemine takılıp, kızgınlık göstererek, küserek, sandığa gitmemezlik yapmayınız. Seçim bu Pazar.. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, fikriniz ve zikriniz ne olursa olsun, kimi desteklerseniz destekleyin ama mutlaka oyunuzu sandığa gidip kullanın. Tatilde olanlar, yaylada, kışlakta olanlar, başkaca mazeret üretecek olanlar bunları kesinlikle yapmayın. “Benim oyumla ne olacak, ben oy kullanırsam ne olacak sanki” demeyin. Çünkü bir oy her şeyi değiştirir. Buna inanın. Kentinizin geleceği ile oynamayın. “Unutmayın, bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit memleketi kurtarır.” Bu söz, çok doğru… O nedenle kentimizi yönetecek insanları belirlerken, inandığımız doğrular adına, dürüstlük adına, adil bir yönetim, şeffaf bir idare, hakça hizmetler, nimeti de külfeti de bölüşüp paylaşma adına, kardeşlik adına, barış adına, huzur adına, üretim için, istihdam için, kalkınan ve kendi kendine yetebilen kentler için oyumuzu kullanalım. Bu görevden kaçmayalım. Bu görevden kaçmak, bu vatanı bize kanları ile canları ile savaşarak şehit düşenlere, onların yetim ve öksüz kalanlarına ihanet olur. Vefasızlık olur. Oyunu kullan, vicdanın rahat olsun. Kentinin geleceğini, ülkenin geleceği için bir oy bir oydur. Boş verme, oy ver!” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma