HDP'den İstanbul ve Ankara açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Türkiye genelinde seçimin kazananı ve istediği zaman da kaybettireni HDP olmuştur." dedi.

GİRİŞ 01.04.2019 13:20 GÜNCELLEME 01.04.2019 14:16
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İstanbul ve Ankara'daki seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buldan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Seçimin kazananı ve istediği zaman da kaybettireni HDP olmuştur." dedi.

 

 

Pervin Buldan, seçim sonuçlarına ilişkin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Buldan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"KAZANANI VE KAYBETTİRENİ HDP OLMUŞTUR"

 

 

"Türkiye genelinde seçimin kazananı ve istediği zaman da kaybettireni HDP olmuştur. Nokta."

TEMELLİ'NİN SEÇİM ÖNCESİ YAVAŞ VE İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, CHP'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçildikleri takdirde, bunun HDP'lilerin oyları ile olacağını söylemişti.

 

YORUMLAR 143
  • süleyman sarı 4 yıl önce Şikayet Et
    chp iyi saadet tıkır tıkır gitsinler hdp nin elini öpsünler. hdp olmasaydı olmazdınız...havayı bırakın da hdp nin heykelini dikin...
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    'Bizim oyumuzla seçildiğini bilecek' Mansur kına yaksın. İş makinalarını saklasın bakarsınız hdp kızılaya çukur kazar mı ? kazar.!
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler verdi ayarı halen konuşuyor.
    Cevapla
  • ATABEY 4 yıl önce Şikayet Et
    evet doğru, CHP ile beraber kurguladınız, kasten, hile ile, bilerek ve isteyerek oyları gasp ettiniz, SUÇ İŞLEDİNİZ. Ankara ve İstanbul böyle el değiştirilmeye çalışıldı. Kısmen başarılısınız. Hainliğinizi taçlandırdınız.Bu cezasız kalmayacaktır.Çünkü her hırsız ve katil gibi sizde çok fazlasıyla delil bıraktınız. Devletin savcıları ve mit bu delilleri çoktan toplamıştır. kaçan kaçsın yoksa. Oy gasp etmek, organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlarından içeri tıkılacaksınız..
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç Tavuk kendini darı ambarında görürmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması