CHP'li Ağbaba'nın iftirasına Selçuk Bayraktar'dan cevap

CHP'li Veli Ağbaba'nın asılsız İBB iftirasına Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Bayraktar, yayınladığı mesajda 'Senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik.' diyerek konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

CHP'li Ağbaba'nın iftirasına Selçuk Bayraktar'dan cevap
CHP'li Ağbaba'nın iftirasına Selçuk Bayraktar'dan cevap
GİRİŞ 20.04.2019 23:24 GÜNCELLEME 20.04.2019 23:25
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın İBB'nin bütçesinden T3 Vakfı'na (Türkiye Teknoloji Takımı) 29.8 trilyon TL destek verildiği iddiasına tepki gösterdi.

 

 

"41.1 TRİLYON DESTEK VERİLMİŞ" İFTİRASI

Veli Ağbaba, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, mazbatayı alan Ekrem İmamoğlu'nun büyük tepki çeken İBB'nin veri tabanının kopyalanması talimatına ilişkin, "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41.1 trilyon lira destek verilmiş." iddiasında bulunmuştu.

 

 

"41 KURUŞ DAHİ PARA ALMADIK"

Selçuk Bayraktar'dan, Veli Ağbaba'nın açıklamalarına tepki geldi. Bayraktar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik. 41 kuruş dahi İBB'den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 105
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisiz ve belgesiz zırvalarla suyu bulandırmaya çalışanlara verilecek en iyi cevap yaptıklarınız ve yapacaklarınızdır. Bu ülkeye kazandırdıkları tek bir eseri olmayanların iftiraları azminize ve kararlılığınıza halel getirmesin. Allah yolunuzu açık etsin.
    Cevapla
  • ADMİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilirsiniz.İftira CHP klasiğidir.
    Cevapla
  • sosyolog 4 yıl önce Şikayet Et
    Chplilerin son zamanlarda milli projelere saldırması, terörün belini kıran Süleyman soylu gibilerine saldırması asla tesadüf değil. Ele geçirilmiş bir parti.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Istikbal göklerdedir. Sizin her tarafınız Atatürkçü olsa ne yazar.
    Cevapla
  • HARPUTLU 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP şu insanın binde biri kadar bu ülkeye hizmeti yoktur, utanmadan da zaferin verdiyi sarhoşlukla oyana bu yana saldırıp dil uzatıyorlar, sizin cigerinizi bilir bu millet,şunu unutmayın, Bayraktarın arkasında bir Türkiye var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz