Teröristbaşı Gülen'den alçakça 'darbe' talimatı: Arındırmak lazım!

15 Temmuz'da hain bir darbe girişimine kalkışan FETÖ'nün ABD'de bulunan elebaşı yeni yayımlanan videosunda yaşanmış darbelerin aylarına gönderme yaptı ve '15 Temmuz'u tamamlayın' talimatı verdi. Elebaşı Gülen, her zaman olduğu gibi örgüt mensuplarını yine 'cennete girme' vaadinde bulundu.

GİRİŞ 23.04.2019 19:50 GÜNCELLEME 23.04.2019 19:52
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

Teröristbaşı Fetullah Gülen yayınladığı son videosunda örgüt üyelerine 15 Temmuz darbe girişimini tamamlama talimatı verdi.

 

 

Türkiye'de daha önce gerçekleşen darbelere atıfta bulunan eli kanlı terörist, bu ayların kirlendiğini, yarım kalan işlerin tamamlanması halinde örgüt mensuplarının cennete gidebileceğini söyledi.

FETÖ elebaşı konuşmasının bir kısmında, şöyle konuştu:

 

 

"Şimdiye kadar 27 Mayıs görmüş olanlar olarak, 12 Martı görmüş olanlar olarak, Haziran, Temmuz, Haziran görmüş olanlar... Bir de ne vardı Aralık filan mı? Aralık vardı galiba, bir de Temmuz vardı. Temmuz görmüş olanlar...

Ayların çoğu kirlenmiş. Efendim onların arındırılmasını Allah (celle celaluhu) size bırakmış. Cenab-ı Hakk size o kadar iş bırakmasaydı, onlarla beraber nasıl cennete girecektiniz ki? Hazreti Ebu Bekir ile beraber nasıl olacaktınız ki?"

YORUMLAR 220
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    bazan üzülüyorum. o binlerce insan belkide yuzbinlerce insan . gafletten uyanamadan hesaba cekilince uyanacak. keşke taş toprak olsaydım da münafık olmasaydım diyecek. öyle ki münafık cehennemin en alt tabakasinda yanacak. Allah'ı peygamberi bilipte oraya dismekten hepimizi korusun allah. insan bir yerden sonra gittiği yoldanda donemiyor sanirim. bence bu insanları dislamiyslim doğruyu gösterelim. birini bile cehennemden kurtarsak şeytana gol atmış oluruz.
    Cevapla
  • kök hücre 5 yıl önce Şikayet Et
    zavallı fetö sen ilk önce milletten çaldığın zekat fitre kurban kuyu sadaka paralarından kendini arındır. milletin parasını geri ver o paralar senin değil fakir fukaranın hakkı. zehirle büyüyle mobbingle iftirayla sana karşı çıkanlara şefkat tokadı atıyordun. ne oldu yanlışlıkla kendine tokat mı attın. yoksa gerçek manevi tokadı sen mi yedin. Finlandiyalı seni ziyaret eden bir yazar senin kanser olduğunu yazmış. kök hücre nakli ile arındırdılar mı seni. sana ve fino köpeklerine artık lanet okunmuştur.
    Cevapla
  • Taner GÜN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir darbe daha yaparsan içeride ki yemlerine yazık edersin
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist kafir iblis yahudilerin iti domuz.sende geberip cehennemin dibine paketleneceksin.sen önce kendini kurtar kripto domuz fetö.
    Cevapla
  • Angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    papanın elini öpecen bir de Peygamberimize komşu olacan. yok ya! sen neyin kafasını yaşıyon la !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak