CHP'den YSK üyeleri hakkında çirkin ifade!

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde olağanüstü toplandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul seçiminin yenilenmesine ilişkin yaptığı açıklamada, YSK üyeleri için 'Çete' ifadesini kullandı.

GİRİŞ 07.05.2019 01:48 GÜNCELLEME 07.05.2019 09:39
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul seçiminin yenilenmesine ilişkin, "Yüksek Seçim Kurulu (YSK), iktidarın hiç bir maddi temele dayanmayan itirazlarını kabul edip seçimi iptal ederek kendi varlık sebebini inkar etmiştir." dedi.

 

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde olağanüstü toplandı.

Sözcü Faik Öztrak, YSK'nin İstanbul seçiminin yenilenmesi kararının değerlendirildiği, yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından basın açıklaması yaptı.

 

 

'TALİMATLA HAREKET EDEN BİR ÇETE...'

Öztrak, ''Seçimle gelenlerin seçimle gitmemek için oynadıkları kirli oyun, YSK içindeki talimatla hareket eden bir çete tarafından onaylanmıştır. Demokrasinin son meşruiyet kalesi olan sandığa bu kararla darbe yapılmıştır. YSK, iktidarın baskı ve tehditlerine karşı duramamış, hukuku ve önceki içtihatlarını çöpe atmıştır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 216
  • VAR MI SÖYLE ??? 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizden iyi haydut çetesi olan, sizden başka kirli oyunlar oynayan var mıdır ?
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş,başkanlık Ak partiye verilmedi sadece seçimlerin yenilenmesine karar verildi.Oylar sizinde zaten yine seçilirsiniz. Bu kadar şaibeye rağmen nasıl iptal olmasın diyip içinize sindirebiliyorsunuz.Öyle olunca adalet,yenilenince hukuksuzluk mu oluyor.Çok komiksiniz.
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    illa bu ulkeye bir çete lazımsa zaten var. adı CHP
    Cevapla
  • malkoçoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet bu daltonları tanısın bu CHP değilmi açık oy gizli tasnif usulü vatandaşa seçim yaptıran.Bunların işi gücü üçkağıt yahu insanda biraz yüz olur sandıkta her türlü hileyi yapmışlar buna rağmen YSK üyeleri çete oluyor diktatör Reis oluyor.Eyyy millet bunları tanıyın bunlarda her düzen var CHP ye verilen her oy Türk demokrasisine vurulan bir hançerdir.Bu bağlamda her vatandaşın oy verirken aklına gece gündüz dağlarda dolaşan Mehmedim gelsin.Bayrak gelsin vatanın bölünmez bütünlüğü gelsin.Hırsızlık yapıp sonrada ortaya çıkıp utanıyorum diye nida atan İP genel başkanına gelince bütün bu yolsuzluklar hırsızlıklar nasıl yapıldı? Türk siyaseti adına utanıyorum demen daha doğru olmazmıydı?
    Cevapla
  • malkoçoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl çetenin,haramilerin kim olduğu ortaya çıktı.Yahu hem bütün hile hurdayı üçkağıdı yapacaksınız hemde bizden bu hile hurdayla kazandığınız seçimi yutmamızı sindirmemizi bekliyeceksiniz yok öyle yağma.Ortada bukadar delil ve ispat olduğu halde hala çıkıp ysk üyelerine çirkin ifadeler kullanıyor adama bak.Bu ne yüzsüzlük yahu ?Bizim Anadoluda bir laf vardır yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye işte şimdi CHP'nin yaptığıda budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Uzaylılar neden bizimle iletişime geçmiyor? Bilim adamları açıkladı...