Erdoğan: İstanbul adayımız Binali Yıldırım'dır

Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan İstanbul'da Binali Yıldırım'ın aday olarak devam edeceğini açıkladı. Ayrıca Erdoğan, "Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değildir" dedi.

GİRİŞ 07.05.2019 13:40 GÜNCELLEME 07.05.2019 14:52
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, YSK tarafından verilen İstanbul’da seçimlerin yenilenmesi kararının Türkiye için hayırlısı olması temennisinde bulunduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran 2019 tarihine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın görev yapacağını bildirdi. 

 

 

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

YSK’nın İstanbul kararı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi yaptığını kaydeden Erdoğan, “Hem Ramazanını kutladım hem de verilen bu kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunduk” dedi. 

 

 

MHP ile İstanbul’da ortak bir miting yapılıp yapılmayacağı konusunda bir görüşmenin henüz yapılmadığını belirten Erdoğan, “Bu arada bir araya gelip bu süreci değerlendirmemiz İstanbul için çok çok faydalı olacaktır” ifadelerini kullandı. 

"ADAYIMIZ BİNALİ YILDIRIM"

“İstanbul’da Binali Yıldırım’ın yerine başka bir ismin aday olma ihtimali var mıdır?” sorusunu cevaplayan Erdoğan, “Bu soruları soranlar seçim kanunlarını hiç bilmiyorlar. Hiç bilmediklerinden dolayı bu tür yollara başvuruyorlar. Böyle bir şey söz konusu değil. İstanbul’daki bu seçimin adayları bellidir. Bizim adayımız da Binali Yıldırım’dır” dedi. 

"TEKRAR ÇÖZÜM SÜRECİ YOK"

İmralı Cezaevi'nde bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla görüşmesinin ardından yaptığı açıklamaları değerlendiren Erdoğan, “Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değildir. Daha geçenlerde kardeşini gönderdik. Aileyi gönderdik, Mehmet gitti” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 29
  • can can 4 yıl önce Şikayet Et
    allahım recep tayip erdogana yardım et onu yalnız bırakma allahım
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten olmasın, olursa bu ak partinin kendi ayağına sıkması olur.çünkü biz boyun eğmeyen, düşmana kan ağlatan mücadeleci Ak partiyi sevdik.
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir oyu dahi zayi etmeden seçim o kadar.Kumpas sırıttı aslında yenilenmesi herkesin hayrına.
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    cozum sureci isteyenler suriyeye girmesin diye turkiyenin onunu jesmeye calisiyorlar cozum sureci gecti ozaman niye kabul etmediler yuzlerce insanin kanina girdiler simdi ne deyisti insan olmus umurlarinda deyil dertleri suriyede kalmak turkiye girmek zorunda abd nin oyunu bu ne cozumu karolsun abd
    Cevapla
  • Melek 4 yıl önce Şikayet Et
    chpkk istanbul halkına iyi anlatılmalı! Biiir! İmamoğlu'nun yardımcısı pkk'cı ve ezan düşmanı! İkiiiii! Bu iki hususu her kişiye anlatalım. O zaman seçim bizim İNŞAALLAH Üüüüüç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı