ABD'deki cami saldırısına Kurtulmuş'tan tepki!

ABD’nin Connecticut eyaletine bağlı New Haven şehrinde bulunan Diyanet Camisi’nin kundaklandı. Saldırıyla ilgili bir tepki de AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi.

ABD'deki cami saldırısına Kurtulmuş'tan tepki!
ABD'deki cami saldırısına Kurtulmuş'tan tepki!
GİRİŞ 14.05.2019 19:57 GÜNCELLEME 14.05.2019 20:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Connecticut eyaletinin ikinci büyük şehri olan New Haven'da bulunan ve inşaatı devam eden Diyanet Camii kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı.

 

 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medyadan yayınladığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

"ABD'nin #NewHaven şehrindeki Diyanet Camisi artan İslam karşıtı saldırıların son adresi olmuştur. Irkçı ve din düşmanı yapılanmalar tarafından dünyanın bir çok noktasında bu alçak eylemler özellikle Ramazan ayında gerçekleştirilmektedir.

 

 

Bu saldırılar sadece İslam'a değil insanlığa karşı yapılmaktadır. Özellikle Batı'da bazı politikacıların artan İslam karşıtlığını görmezden gelen tavırları saldırıların adeta destekçisi olmaktadır.

İslam'ı, Müslümanları ve Camileri hedef alan tüm bu saldırılara karşı birlik ve beraberliğimizi koruyarak karşı duracağız. Umarız ki bu alçaklığı yapanlar bir an evvel adalet önünde hesap verecektir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ILHAN GURBETE 4 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim sizin gibi yigitler mertler oldukca islamin bayragi hic bir zaman inmeyecektir insallah bakanim sn abdulah gülede bi hatirlat türkye alehine hangi konu varsa aciklama yapiyor müslümanlar taranirken camiler yanarken duymuyormu bir aciklam yapsin
    Cevapla
  • ZOR38 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi Cami bi kilise. Son olayda gördük.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim