Pompeo'nun yüzüne açık açık söylediler! Türkiye ve S-400 açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kremlin Dış Politika Danışmanı Uşakov, 'Amerikalıların (S-400 sözleşmesinin iptali yönünde Türkiye’ye) ısrarını biliyoruz. Bana göre, birkaç ay önce üzerinde anlaşmaya varılan sözleşmenin hayata geçirilmesi hızla devam ediyor. Şimdilik hiç bir başarısızlık yok.' diye konuştu.

Pompeo'nun yüzüne açık açık söylediler! Türkiye ve S-400 açıklaması
Pompeo'nun yüzüne açık açık söylediler! Türkiye ve S-400 açıklaması
GİRİŞ 15.05.2019 02:56 GÜNCELLEME 15.05.2019 03:07
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüştü.
Putin’in Soçi’de Boçarov Ruçey yazlık ikametinde gerçekleştirdiği kabul 1,5 saat sürdü. Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov görüşme ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

 

TÜRKİYE VE S-400 AÇIKLAMASI

Türkiye’nin S-400 hava savunma füze sistemi satın alması ile ilgili konuya ilişkin de değerlendirmede bulunan Uşakov, “Amerikalıların (S-400 sözleşmesinin iptali yönünde Türkiye’ye) ısrarını biliyoruz. Bana göre, birkaç ay önce üzerinde anlaşmaya varılan sözleşmenin hayata geçirilmesi hızla devam ediyor. Şimdilik hiç bir başarısızlık yok.” diye konuştu.

 

 

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov ve Rusya Dış İstihbarat Servisi Direktörü Sergey Narışkin'in hazır bulunduğu görüşmeye ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Philip Reeker ve ABD'nin Moskova Büyükelçisi Jon Huntsman da katıldı.

YORUMLAR 25
  • Mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakınsa RUSlara yalvaracaklar turkiyeye s400satnayin diye..
    Cevapla
  • bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye s 400 den asla vaz geçemez
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika 2020 kadar ertele felan diyor herhalde 2020den önce kesin bize savaş açacaklar.. bekliyoruz conilerini rambolarını bir görelim nasil film kahramanlarını =) s400 den sonra s 600 alıcaz inşallah...
    Cevapla
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    S-600 almayacağız, daha iyisini yapacağız inşaAllah
    Cevapla
  • Eryiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Temmuzu beklemeden hemen alalım bu konuda kapanır gider kanatindeyim
    Cevapla
  • Bir G@rip 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede İSLAMIN KÖKÜNÜ KAZIYORLAR uyanın millet oradaki çamilerde yanlış fetvalar verip bayörtüsü farz değil sünnet takmasanız da olur v.s. ve ZORLA KADINLARIN BAŞ ÖRTÜLERİNİ YAKTIRIP BU VİDEOLARIDA biz geldik ÖZGÜR OLAN KADINLAR BAŞÖRTÜLERİNİ YAPIYOR - MEDENİ OLUYR çadaşlayıyor diye dunyaya siyonist ve haclılara göstererek dahada destek alıyorlar, oradaki mevzu ne petrol nede toprak TEK AMAÇ İSLAMI KAZIMAK BİTİRMEK ona göre oy verin (Bu gün chp misafirim diye onaylayarak 2 teroristi TCBMM soktu ) Vatan hainli daha yeni başlıyor bunların tüm mal varlğı alınmalı ve TC vatandaşlığından atılmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!