'Akıllı ol Soylu' diyen kişinin kim olduğu ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Adamın birisi geçerken bana 'Akıllı ol Soylu' dedi. Adamla ilgili araştırma yaptık. Adamın da kim olduğu ortaya çıktı. Nasıl kirli ilişkilerin sahibi olduğunu, onu oraya onların nasıl gönderdiğini, nasıl bir tezgah içerisinde olduklarını Türkiye bir-iki gün içerisinde anlar. Öyle bir derin ilişkileri var." dedi.

GİRİŞ 07.06.2019 00:11 GÜNCELLEME 07.06.2019 00:27
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Soylu, Küçükçekmece'deki Balkanlı Rumelili ve Trakyalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneğinin bayramlaşma programına katıldı.

 

 

Burada konuşan Soylu, Ramazan Bayramı'nda derneğin üyeleriyle bir araya gelmekten şeref duyduğunu belirterek, huzur içinde nice bayramlara ulaşma dileğini dile getirdi.

'BURADA BİR TEZGAH VAR'

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Trabzon'da havalimanında yaşanan tartışmaya ilişkin şunları söyledi:

"Ben oradan çıktım adım attığım gibi 'Her şey çok güzel olacak.' diye bağırmaya başladılar. Şimdi canım sıkılmadı değil. Siyasetin kendine ait bir edebi var. Bu edebin de yani sizin burada (VIP) hakkınız olmamasına rağmen, sizi oraya almışlar. İmamoğlu'nun oradan geçme hakkı olmamasına rağmen demek ki nezaket göstermişler. Ben işin o tarafında değilim. Sonra adamın birisi geçerken bana 'Akıllı ol Soylu.' dedi. 'Akıllı ol' bizim orada tehdittir. Mafyavari, tehditvari bir üsluptur yani. Onun bir cümle sonrası 'Akıllı ol Soylu yoksa aklını alırız.' demektir o. Ben mahallelerde büyüdüm. Sözün nereye geldiğini, nereye gittiğini bilmez miyim? Döndüm ben de ona bir kelime söyledim. Ama baktım burada bir tezgah var. Biz o tezgaha düşmeyelim. Sonra bu tezgahın bedelini Binali Ağabey'e ödettirmeyelim. Şimdi şunu söylemek isterim. Adamla ilgili araştırma yaptık, adamın da kim olduğu ortaya çıktı. Nasıl kirli ilişkilerin sahibi olduğunu, onu oraya onların nasıl gönderdiğini, nasıl bir tezgah içerisinde olduklarını Türkiye bir-iki gün içerisinde anlar. Öyle bir derin ilişkileri var."

Soylu'ya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, AK Parti ve MHP'nin Küçükçekmece ilçe başkanları ile bazı milletvekilleri eşlik etti.

YORUMLAR 101
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ'den alın içeri 10 yıl yatsın aklı başına gelir.
    Cevapla
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    kimmiş bu derin derin ilişkiler başka hikaye yok zaten çok derin daha da derin en derin
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana Akıllı ol? diyenin aklını alırız! .Nokta
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    O Chp,li bir provakatördür .. Her Seçimlerden önce bunun gibi Provakatörleri Halk,dan biriymiş gibi kamuflajla Halkın arasına salarlar bunlar?.
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilere bir gün içinde de sokaklar dar edilirdi. Ama kameralar ile hazır kıta bekleyen propaganda ordusu gezicilerin vandallığını 15 gün boyunca çekti ama göstermediler. Biz izledik çiçek böcek diyenlerin elinde söktüğü elektrik direği ile meydanda tur attığını. Lastik toplara geçirdikleri çiviler ile polise sağanak halinde atarak saldırıp yaraladıklarını. Silah kullandıklarını. Kendilerine layık adı da verdiler çapulcular. Diktatör demek için lazım bunlara anında hesap sorma görüntüleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma