ABD'ye s-400 resti: Türkiye sömürgeniz değil

İstanbul'da hemşehri dernekleriyle buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,ABD'nin S400'lerle ilgili mektubuna sert cevap verdi.

GİRİŞ 16.06.2019 12:03 GÜNCELLEME 16.06.2019 15:04
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'da hemşehri dernekleriyle buluştu. Bahçeli açıklamasında ABD'nin S400'lerle ilgili mektubuna yönelik sert ifadeler kullanarak "ABD S-400’leri almamıza neden karşıdır? Türkiye'nin savunmasız kalması ABD’nin işine nasıl yarar?Türkiye S-400 almak istiyorsa alacaktır. Bu iş bitmiştir. Ve buna kara verecek tek merci yine Türkiye’nin kendisidir. Ülkemiz ABD’nin ne sömürgesi ne de eyaletidir" ifadelerini kullandı.



MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"Türkiye güçlendikçe emperyalistlere şaşkına döndü. Ülkemizin geleceğini ipotek altına almak isteyenlere fırsat vermemek için her zaman dikkatli davrandık. Türkiye güçlendikçe küresel güçler rahatsız oldu.Sınırımızın yanı başında teröristleri silahlandıran ABD nereye varmak istemektedir.NATO şemsiyesi altında ittifak hukukumuzun bulunduğu ABD S-400’leri almamıza neden karşıdır? Türkiye'nin savunmasız kalması ABD’nin işine nasıl yarar?Türkiye S-400 almak istiyorsa alacaktır. Bu iş bitmiştir. Ve buna kara verecek tek merci yine Türkiye’nin kendisidir. Ülkemiz ABD’nin ne sömürgesi ne de eyaletidir. Bu gerçekleri görerek hareket edeceğiz İstanbul seçimleri bu bakımdan önemlidir. İstanbul Türkiye’dir."

 

 

YORUMLAR 34
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyen neden korkuyorsunuz Aurapa Abd biz herzaman mazlumun yanindayiz bizim Ejdadimiz ki herkese istegi dinini yasasin özgürlük vermis sizler gibi baskici ve ötelestirmemis sömürecek baska ülke kalmadi s400 bahane ediyorsunuz Cezanizi bir birinizden bulun Allah kerimdir
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar açık bir şekilde savaş ilanıdır. Ekonomik Haçlı seferiyle karşı karşıyayız. Bıçak kemiğe dayandı artık veeee inananlar hep kazanır. "Rasulullah’a Mekke de 3 yıl boykot uyguladılar. Müslümanlar açlıktan karnına taş bağladı" Kowboy edasındaki düşmanlarımız çatlasın. SİZE BOYUN EĞEN SİZİN GİBİ OLSUN. İncirliği boşaltın ÇİN'e tahsis edeceğiz !!! (BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...)
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    AJAN Brunson verildiği an DEVAMINDAAA ; -S-400 iptal et. -İran'la ilişkilerini kes. -Rusya'dan uzak dur. -Suriye'den çekil. -Suriye'de TERÖR KORİDORUNA karışma. -Ortadoğu'da ayak bağı olma.. -Kıbrıs'tan vazgeç. -AKDENİZ'deki Enerjiden vazgeç. -FETÖ-PKK'ya dokunma. -Fetöcüleri sal. -Güneydoğu'nun PKK devletine dahil edilmesine ses etme. -İPEK YOLU'nda ne dersem o.. -Savunma Sanayii dondur. -AFRİKA'da ayağıma dolanma. -Katar-Somali'de çekil. -BÜYÜK İSRAİL'e ses etme. KISACA; Haydut ABD, Türkiye'nin anahtarını istiyor
    Cevapla
  • turan ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle ağzına sağlık
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz koca bir İmparatorluğun sarsılmaz imanlı nesliyiz.ALLAH'tan başkasına boyun eğmedik eğmeyizde. Eğmeyeceğizde.Hangi silahı alacağız hangi silahı üreteceğiz ona biz karar veririz.ABD Silah üretirken bizemi soruyor.7 milyon nufuzlu İsrail her türlü silaha sahip eee biz olmayacağız.Böyle saçmalık olabilirmi.
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    "Ülkemiz ABD’nin ne sömürgesi ne de eyaletidir" 16/17 yıldır ABD/AB sömürgesi değiliz! ve yine CHP/HDP ve diğer yancılar İktidar a gelene kadar da "Allah göstermesin"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...