Binali Yıldırım: Kararı İstanbullular verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri öncesi, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak yayın sona erdi. Binali Yıldırım çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım: Kararı İstanbullular verecek!
Binali Yıldırım: Kararı İstanbullular verecek!
GİRİŞ 17.06.2019 01:57 GÜNCELLEME 17.06.2019 01:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ortak yayını, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Köylübay ile Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek ve büyük oğlu Selim İmamoğlu içeride takip etti. Programın sonunda aileler bir araya geldi ve birlikte fotoğraf verildi.

Binali Yıldırım çıkışta eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Köylübay ile poz verdi. Gazetecilere, "Programı nasıl buldunuz?" diye soran Yıldırım, şöyle konuştu:

"BİZ DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞTIK, KARARI İSTANBULLULAR VERECEK"

"Programdaki sorulara samimiyetle cevap verdik. Yapacaklarımızı ve vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik. Süre yetersiz tabi, İstanbulluları da uykusuz bırakmak gibi bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Biz düşüncelerimizi paylaştık, kararı İstanbullular verecek. Ben diyorum ki, inşallah İstanbul'da samimiyet kazanacak, tecrübe kazanacak. İş ehlinin, karar İstanbulluların." 

"Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir karşılaşma oldu. Bundan sonra da böyle karşılaşmalar görecek miyiz?" diye sorulması üzerine, Yıldırım, "Niye olmasın? Tabi, bu seçim için değil ama bundan sonraki seçimlerde bundan sonraki adayların elbette değerlendirmelerde bulunmaları İstanbul'umuz için de milletimizin kaynaşması için de iyi olur." ifadelerini kullandı.

YILDIRIM'DAN İMAMOĞLU'NA ÇAY DAVETİ

Yıldırım, İmamoğlu'nu çaya davet ettiğinin hatırlatılıp, bunun ne zaman gerçekleşeceğinin sorulması üzerine, "Bunun detayları sonra konuşulacak." yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • şamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali yıldırım dün akşam ne kadar tecrübe abidesi bir devlet adamı olduğunu duruşuyla konuşması ile muazzam bir şekilde ispatladı.Çok zekice hamleler yaptı.Moderatörlüğün hakkı verilmiş olsa ekrem imamoğlunun siyasi hayatı bitebilirdi.Karşı tarafın üstünlük kurma hamlelerine o kadar zekice hamleler yaptı ki beraber çektirdikleri fotoya bile bu yansıdı.
    Cevapla
  • OSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Arada siklet farkı çok büyük. Ekrem süper tüy siklet, Binali ağır siklet... Ekrem laf ebesi ve boş teneke, Binali mütevazı ve dolu biri. İŞTE istanbullu hemşehrilerim sandıkta kararı sizler vereceksiniz ama yazık etmeyelim bu güzel şehre.
    Cevapla
  • Balonmus 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin adayı çok acemi kaldı.
    Cevapla
  • Dun 4 yıl önce Şikayet Et
    Dun imamoglu yildirimdan tokadi yemistir. Bunun uzerine bugun ekonomiyi dolar uzerinden sarsip hafta sonuna kadar devam edecektirler. Millet dun gercek yuzunuu gordu. Ama 1 haftada algi operasyonu ile yeni yalanlar soyleyecekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!