Devlet Bahçeli'den S-400 açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'da konuştu. S-400'lerin teslimatına ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, "S-400'e karşı olanlar işbirlikçidir. S-400 füze savunma sisteminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Devlet Bahçeli'den S-400 açıklaması
Devlet Bahçeli'den S-400 açıklaması
GİRİŞ 13.07.2019 17:48 GÜNCELLEME 13.07.2019 17:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Döktükleri kanların bedelini ödeyecekler, yaptıkları ihanetlerin cezasını çekecekler. 15 Temmuz ülkemiz için bir dönemeç ve yeni bir dönemin başlangıcıdır. Hiçbir şey 15 Temmuz öncesi gibi olmayacaktır. Koalisyonlar devri kapanmıştır, hükümet bunalmalarına kilit vurulmuştur. TBMM'nin gücü artmıştır. Türkiye'nin gücü Cumhurbaşkanlığı sistemiyle daha çok güçlenmiştir" şeklinde konuştu.

Bahçeli, "İsrail planları, Körfez ülkelerinin nifakları, ABD'nin oyunları Türkiye'ye diz çöktüremeyecektir. Neyi ne zaman yapacağımızı kimseye sormayız" dedi.

S-400 HAYIRLI OLSUN

Bahçeli; "Milli güvenliğimiz ve menfaatlerimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparız. S-400'e FETÖ'cü alçaklar karşıdır, S-400'e PKK'lı caniler karşıdır, S-400'e küresel güçler karşıdır, S-400'e CHP, İP ve HDP karşıdır, yani zillet, ülke savunmasından rahatsızdır. Onlar ne derlerse desinler S-400 ülkemize getirilmiştir. Duyum üzerine konuşup S-400'ün sarayın savunmasında kullanılacağını söyleyenler ise tek kelimeyle cahildir, köhnedir, kişiliksizdir, köksüzdür, iş birlikçidir." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 9
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Devletimize Sayın Devlet Bahçeli'ye Allah sağlıklı uzun ömür ihsan etsin Allah başımızdan eksik etmesin Amin
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli yazılır ; DEVLET okunur.
    Cevapla
  • Okuyucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen işbirlikçiler diye naif bir cümle kurmayın artık. Alınan silah sistemi vatan müdafaası olarak kullanılacak zira buna karşı çıkana vatan haini deyiniz.
    Cevapla
  • DOBRA 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen VATAN HAİNİ desinler artık
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık.
    Cevapla
  • hasan Basri 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam Devlet Bahçeli, Rabbim yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki