CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın Kocaeli iddiasına cevap!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin afet bölgesi Düzce’ye hiç yardım eli uzatmadı iddiasına cevap geldi.

CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın Kocaeli iddiasına cevap!
CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın Kocaeli iddiasına cevap!
GİRİŞ 22.07.2019 19:19 GÜNCELLEME 22.07.2019 19:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Kocaeli iddiasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın cevap verdi.

Halk TV’de konuşan Mahmut Tanal, “Burada 24 köyde, üç ilçede büyük bir facia yaşandı. Büyük bir afet yaşandı. Gün ayrışma günü değil, yara sarma günü. Düzce’nin hemen yanında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu bölgeye yardım göndermedi. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri yardım gönderdi” ifadelerini kullandı.

 

ÖZÜR DİLEYİN

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın açıklamalarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın cevap verdi.

Twitter hesabından Mahmut Tanal’ı etiketleyerek cevap yazan Büyükakın, “Sn. Tanal gercekleri çarpıtan son derece sorumsuz ve talihsiz açıklamanızdan dolayı sizi özür dilemeye ve hatanızı düzeltme erdemini göstermeye davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR 33
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    erdem sahibiyse ozur diler.
    Cevapla
  • taner 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kala alınacak insan değil.Bunların siyaseti pkk siyasetitir.
    Cevapla
  • seyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    bunları kaala almayın yalan üstüne yalan ifıtra üstüne iftira bunların genlerınde dürüstlük doğruluk silinmiş yüzlerine bakın her türlü çirkeflik fışkırıyo selam ve dua
    Cevapla
  • trek 4 yıl önce Şikayet Et
    şu adamın aldığı maaşta tek kuruşum varsa haram olsun.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Ankara gönderdi, peki yetti mi yetmedi mi, sen ona bak. 3 lira yardım alsan sonra dersin ki niye 5 lira gelmedi, 5 lira olsa niye 20 lira olmadı, amaç kötülemek olursa. Kimin ne kadar gönderdiğine de nasıl inanalım, belki de Kocaeli gönderdiği halde sen göndermedi diyorsun, nasıl bilebiliriz ki, bildiğimiz tek şey CHP'nin yalana ve yalancıya olan aşkıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi