Rusya'dan Türkiye'de S-400 üretimi ve Su-35 açıklaması!

Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dmitriy Şugayev, Rus S-400 füze savunma sistemlerinin üretimini Türkiye’de yerelleştirme konusunun teslimatın 2. etabında görüşüleceğini belirtti. Şugayev, Su-35 konusunda ise Türkiye tarafından kendilerine ulaşan resmi bir başvuru olmadığını söyledi.

Rusya'dan Türkiye'de S-400 üretimi ve Su-35 açıklaması!
Rusya'dan Türkiye'de S-400 üretimi ve Su-35 açıklaması!
GİRİŞ 23.07.2019 23:20 GÜNCELLEME 23.07.2019 23:21
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Rus basınına açıklamalarda bulunan FSVTS Başkanı Dmitriy Şugayev, Rus S-400 füze savunma sistemlerinin üretimini Türkiye’de yerelleştirme konusunun, bu ülkeye yapılan sevkiyatın 2. aşamasında görüşüleceğini belirtti.

 

 

TESLİMATIN İLK ETABI BU HAFTA TAMAMLANIYOR

Şugayev ayrıca, teslimatın ilk aşamasının ise bu hafta tamamlanacağını bilgisini paylaştı.

 

 

"SAVAŞ UÇAKLARI DAHİL TÜRKİYE İLE BİRÇOK KONUDA İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ"

Şugayev, Rusya’nın savaş uçakları dâhil olmak üzere Türkiye ile birçok konuda iş birliği yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Rusya’nın Türkiye’ye Su-35 avcı uçaklarını sevk etmeye hazır olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Şugayev, Su-35’ler ile ilgili kendilerine ulaşan resmi başvuru olmadığını, ancak bu konuda da Türkiye ile iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

"TÜRKİYE'DE ÜRETİM KONUSUNA AÇIĞIZ"

Rus S-400 füze savunma sistemlerinin üretimini Türkiye’de yerelleştirme konusuna da değinen Şugayev, “S-400 üretiminin yerelleştirilmesi, geleceğe dönük ve açık bir konu” dedi.

YORUMLAR 31
  • Basrı 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusların bıze samımı olup olmadıdıgını 3 ay sonra ogrenıcegez abd den agzımız yandı yogurdu ufleyerek yemek dogru olur bı sorun cıkmaz ama dıkkatlı olmak ıyı.
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Onumuze bakalım chp nın etrafındakılerı yanı halk tabanını bılınclendırmek gerekır onların polıtıkasında gencler yatmakta ozgurluk vs bunu ıslıyorlar !
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüz yıl geç kalındı chp zihniyet den dolayı
    Cevapla
  • bu kalleş Amerika 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba,ya kalleş Amerrika başkan Turump, Açıkca Türk Düşmanlığı ! yapıyor zaten. Suriye'de Terşriste En Ağır silahları veriyor ve beraber iş birliği yapıyorlar hainler.
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    s 400 un alimi onemli su anda turkiyenin izledigi politika biraz dogr5u bir politika cunku guc dengesi yavas yavas batı nın elinden doğu ya doğru kayıyor super gucler deısıyor turkiyede ticaretini yavas yavas guclenen taraf olan doğu bloğu ile ticaret yapiyor bu mantikli ayni zamanda s 400 komsu ulkelerin tum ucaklarini dusure bilir atak yapmak icin defansın iyi olmasi gerekir defans icin s 400 onemli sizce abd s 400 almamizi neden istemiyor fransa ingiltere italya gibi ulkeler alinca sesi cikmiyo biz alinca kıyamet kopuyor batıda batı turkiyeyi kendi kuklasi saniyor ve turkiyenin orta gucde olmasini istiyor turkiye disa bagimsiz olunca darbe yapiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi