Erdoğan Kral Selman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile telefonda görüştü.

Erdoğan Kral Selman ile görüştü
Erdoğan Kral Selman ile görüştü
GİRİŞ 31.07.2019 22:15 GÜNCELLEME 31.07.2019 22:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan ve Kral Selman'ın görüşmesinde, iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı ve bölgesel gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede ayrıca, ağabeyi Bender bin Abdülaziz'in vefatı dolayısıyla Kral Selman'a taziyelerini iletti.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın vadettiği zenginliklerine sahip Suudi Arabistan "son model arabalar, altından kulozet takımlarına defi hacetlerde" el altından İsraille onla bunla aşna fişna ilişkiler kurdular. Ortadoğuda "MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMA PROJESİNİN" bir parçası oldular. Kendilerine düşman bellettirilen İran ın başı belaya girsin diye "Irak, Suriye, Türkiye ve İRAN üzerinde kurulacak bir Kürdistan'a evet dediler. Dolaylı olarak ; "21nci yüzyıl Anadolu'nun ve Ortadoğu'nun Hristiyanlaştırılması yüzyılı olacak diyen Vatikana ve aynı ırkdan oldukları açıklanan Kürtleri kullanan İsrailin "Vadedilmiş toprakları işgali için uygun zemin" yarattılar
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    “ Seni yıkarlar, seni korumam için para vereceksın”diyen Trumpt, Suudlardan para ıstedı. Suudlar “Hayır , ABD kurulmadan önce de Suudi Arabistan vardı! şeklindeydi cevap!! . ABD’nin "Suudi yönetimiyle ABD arasındaki ilişkiden hoşlanmayan KAŞIKÇI’dan" kurtulması gerekiyordu. Hem Suudları koşeye sıkıştıracak hemde gazetecıden kurtulacaktı! Hem gazetecıden kurtuldu hem de Turkıye Suud arasında kriz çıkarıp Suudı yönetimini köşeye sıkıştırdı. Bu dıplomatık krizde köşeye sıkışan SUUDi yönetimi "ABD Israil ne derse yapmak durumunda kalacak" ABD’nin istediği parayı verecek. (Suudlar "Saddama Kuveyte gir benzeri tuzağ düştü)
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    destur çekseydin başkanım bu densizlere
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    tükürün yüzüne şu ABD ingiliz uşşaklarının bunlarla ikili bölgesel hiç bir ilişki kurulamaz ellerine kan bulaşmış alçaklar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!