Baykal'dan dikkat çeken 'Suriye' çağrısı

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Türkiye'de herkesin el ele verme zamanının geldiğidir. Şimdi oturup el ele baş başa konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız? Bir an önce hiç gecikmeden olmadık şeylere takılmadan, işin büyüklüğünü düşünerek herkesin bu konuda harekete geçmesi lazım" ifadelerini kullandı

 Baykal'dan dikkat çeken 'Suriye' çağrısı
Baykal'dan dikkat çeken 'Suriye' çağrısı
GİRİŞ 23.08.2019 14:47 GÜNCELLEME 23.08.2019 14:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Suriye krizi ve son gelişmelere ilişkin olarak, "Ortak akıl, ortak çözüm geliştirerek üstesinden gelinecek sorunlar" dedi.  Eski CHP lideri, Antalya Milletvekili Baykal, "Suriye krizi nasıl çözülür" sorusuna yanıt verdi. 

"SORUNLAR PAYLAŞARAK ÇÖZÜLEBİLİR"

Baykal, "Önce kendi içimizde kendi içimizde konuşarak bu sıkıntılar, iktidarın ya da bir kişinin halledebileceği sorunlar değil. Ortak akıl, ortak çözüm geliştirerek üstesinden gelinecek sorunlar. Bugün biz biriyle çatışıyor gibi gözüken partilerin, liderlerin sorumluların bir araya gelip özgürce içlerini açarak, duygularını paylaşarak sorunları çözebiliriz" dedi. 

Baykal sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ama gördüğüm Türkiye'de herkesin el ele verme zamanının geldiğidir. Şimdi oturup el ele baş başa konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız? Bir an önce hiç gecikmeden olmadık şeylere takılmadan, işin büyüklüğünü düşünerek herkesin bu konuda harekete geçmesi lazım. Bunun yapılması ancak çıkış yolunun samimiyetle arayan, kendine güvenen, karşısındakilere değer veren anlayışla mümkün. Buna ihtiyacımız var." 

YORUMLAR 14
  • kasımpaşa lı. 4 yıl önce Şikayet Et
    chp nin başında iken bunları söyleyemediniz. k.oglundan ne bekliyorsunuz , vizyonu bile olmayan biri.
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    şeytanlarla işbirliği yapan münafıklar ne konuşacaksın ki
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi diyorsun da Sayın Baykal kiminle el ele tutuşacağız baş başa görüşeceğiz mensubu olduğun parti PKK sevicilerle el ele tutuşmuş PYD ye terör örgütü demiyor YPG ye sempati ile bakıyor katil Esede sahip çıkıyor. Bizim ak dediğimize kara diyor. CHP önce PKK nın elini bırakmalı milli düşünüp milletten yana bir tavır almalı ki o zaman belki eller tutulur. Ancak buda mümkün görünmüyor..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Baykal Görünen Adam Değil.Zira Eskiden Gerçek Devlet Adamı Özelliklerine Sahipken Kaza(ACEBA) sonrası tamamen başkalarının AKLI ve FİKRİYLE HARAKET EDİYOR bence
    Cevapla
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    kendinw faydasi varmi bu adamin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!