CHP ve HDP'den, Davutoğlu'nun sözlerine araştırma önergesi

CHP ve HDP, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 7 Haziran ile seçimin tekrar edildiği 1 Kasım 2015 sürecine ilişkin, "Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz" sözlerini TBMM gündemine taşıyarak, araştırma önergesi verdi.

CHP ve HDP'den, Davutoğlu'nun sözlerine araştırma önergesi
CHP ve HDP'den, Davutoğlu'nun sözlerine araştırma önergesi
GİRİŞ 26.08.2019 16:26 GÜNCELLEME 26.08.2019 16:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Başkanlığı'na sunduğu önergeyle, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Sakarya'daki, sözlerinin araştırılmasını istedi. Konu hakkında Mecliste Araştırma Komisyonu kurulmasını isteyen Ağbaba, Davutoğlu'nun görevde bulunduğu süre zarfında yaşanan olayların araştırılmasını talep etti.

HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan da TBMM Başkanlığı'na sunduğu önergede, Davutoğlu’nun aynı yöndeki sözlerinin araştırılması için Meclis’te bir komisyon kurulmasını talep etti. Her iki partinin önergeleri, 1 Ekim'de yeni yasama yılının başlaması ile birlikte işleme alınacak.

 

 

YORUMLAR 39
  • Baybars 4 yıl önce Şikayet Et
    Görünüşe aldanmamak lazımmış hocanın bizzat öğrettiği tek ve en önemli ders bu oldu.
    Cevapla
  • Mumin 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi çık meydana konuş.Ne söylemeye çalışıyorsun açık açık konuş? Bu milletin gerçekleri öğrenme hakkı yok mu? Hamd olsun YÜCE ALLAH (C.C)' ımıza ne güzel adaleti var.Bakalım o zaman ne diyeceksiniz nasıl konuşacaksınız.
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    isminin ne kadar güzel içinin ne kadar bu milletimize hain olduğunu halkımız irdelesin.ahmet davutoğlu isim bir lütuf fakat içi hain.
    Cevapla
  • BAYRAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden insanlar böyle birlikte çalış birlikte ye birlikte sırlarını konuş bir gün oldumu arkadaşını satmaya kalkış yazıklar olsun sizlere
    Cevapla
  • taner 4 yıl önce Şikayet Et
    hain bunlar işte.. hırsız içerde olursa kilit tutmazmış. tayyip beyin ne kadar ileri görüşlü ve feraset sahibi olduğunu bir kez daha görüyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!