Erdoğan'dan net mesaj! Operasyona hazırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Şu anda bütün sınır boylarında hazırız. Bütün personel, zırhlı taşıyıcılarımız hepsi sınırda. Yani her an her şeyi yapabilecek durumdayız.' dedi.

Erdoğan'dan net mesaj! Operasyona hazırız
Erdoğan'dan net mesaj! Operasyona hazırız
GİRİŞ 29.08.2019 01:16 GÜNCELLEME 29.08.2019 04:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. "DEAŞ, PYD-YPG,HTŞ hepsi bertaraf edilmelidir." dedi. 

 

 

"HER AN HER ŞEYİ YAPABİLECEK DURUMDAYIZ"

Ankara'nın talebi Fırat'ın doğusunda terörden arındırılmış bir güvenli bölge. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Münbiç'tekine benzer bir oyamamaya asla izin vermeyiz" dedi. Bir kez daha operasyon için hazırız mesajını veren Erdoğan, "Şu anda bu süreç bir şekilde işliyor ama biz tabi asla rehavete kapılıp da hazırlıklarımızı bir kenara koymadık. Şu anda bütün sınır boylarında hazırız. Bütün personel, zırhlı taşıyıcılarımız hepsi sınırda. Yani her an her şeyi yapabilecek durumdayız." dedi.

 

 

"ORTAK ÇALIŞMA DEVAM ETMELİ"

Ankara-Washington hattında güvenli bölge mutabakatı ilerlerken Rusya ile gündem İdlib'de artan rejim saldırıları oldu. Konu ile ilgili rahatsızlığın görüşmede Rusya Devlet Başkanı Putin'e iletildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Putin bu konuda birlikte bir dayanışmanın gerektiğinden bahsetti. Biz de kendisine bununla ilgili olarak Dışişleri, Savunma ve İstihbarat teşkilatımızın müşterek çalışma içerisinde olabileceğini ifade ettik. Ama biz burada birbirimizi kesinlikle rahatsız etmemeliyiz. Beraber çalışmanın devam ettirilmesi şarttır." ifadelerini kullandı.

"TAVİZ VERMEYİZ"

Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz terör örgütlerinin tamamına karşı mücadelede kararlıyız. DEAŞ, PYD-YPG, HTŞ, hepsi bertaraf edilmelidir. Bu konuda taviz vermeyiz. 12 gözlem noktamız İdlib'de çok önemli bir vazife icra ediyor. Görevlerine aynı şekilde devam edecekler." diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    abd ve işbirlikçilerine güven olmaz abd yide ypg yide o topraklardan çıkarmamız lazım zaten bu pkklı teröristler abd nin kuklası kuklayı değil kuklacıyı vurursak bir daha kukla yerinden doğrulamaz Reisin dediği gibi sivsisineklerle uğraşmayalım bataklığı kurutalım Türk islam aleminin bataklığı ise kefere abddir bunu böyle anlamak bilmek lazım gelir
    Cevapla
  • türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    bu iblis Amerika bu itleri tasmalarından tutarak bize saldırtmak için açığımızı kolluyor. bir gece ansızın saldırarak bu itleri yok etmeliyiz o bölgeyi bu it sürüsünden temizlemeliyiz.15 temmuzu alenen yaptıran bu iblis e daha niye güveniyoruz eden müttefik diyoruz.bunlar bizim en büyük düşmanımız.Allahü teala islamın asırlardır hizmetkarı olan bu devletin,milletin yanındadır o tuzak kuranların en hayırlısıdır.iblislerin helakı yakındır inşaAllah.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    TABANI : Ortadoğuda emperyalizme hizmet için Batı tarafından yaratılan IŞID'le mücadele / sözde "TERÖRİZMLE MÜCADELE" kılıfı. ORTASI : IŞID'ı manivela olarak kullanarak Ortadoğuda SUNNİ-Şİİ savaşı körükleyerek "MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMA" projesi . TAVANI : Tüm müslümanlara yönelik dünya çapında "terörist İslam" algısını yerleştirip, Ortadoğuda İsrail ile aynı ırkdan geldiklerini açıkladıkları Kürtleri kullanarak, "israil ile Barzanistan arasındaki bölgenin İŞİD'den temizlenmesi kılıfı ile birleştirilmesi, petrol sahalarının ele geçirilmesi ve VADEDİLMİŞ TOPRAKLARIN ELE GEÇİRİLMESİ amacına yönelik "HAÇLI SAVAŞIIIII
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    vur bitsin bu iş
    Cevapla
  • yüreğirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 40 bizde hazırız her daim Allah cc yar ve yardımcımız olsun Amin Ecmain
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!