HDP'li belediyelerden şaka gibi hamle!

Güneydoğu'da yaygın hale gelen kaçak elektrikle mücadele için dağıtım şirketleri tarafından kurulan panolar HDP’li Silopi Belediyesi tarafından kaldırıldı. Dağıtım şirketleri ile belediye mahkemelik oldu.

HDP'li belediyelerden şaka gibi hamle!
HDP'li belediyelerden şaka gibi hamle!
GİRİŞ 02.09.2019 08:39 GÜNCELLEME 02.09.2019 08:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

DEDAŞ, kaçak elektrik kullanımını önlemek için elektrik kablolarının yeraltına alınması ve panolama çalışması başlattı. Güneydoğu illerini kapsayan çalışmalara HDP’li belediyeler engel oldu. 

Türkiye’de kaçak kullanımın en çok olduğu bölgelerden olan Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde DEDAŞ’ın önleyici panoları HDP’li belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından kaldırılıp yıkıldı. 

DEDAŞ'A DAVA AÇTILAR

DEDAŞ yetkilileri çalışmalar sırasında bazı grupların da saldırması üzerine polisten yardım istedi.  HDP’li belediye ‘sokaklar çalışma nedeniyle zarar görüyor’ diyerek çalışmaları zabıta eşliğinde durdurdu. DEDAŞ’a da dava açtı.

YORUMLAR 13
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar elektrige verecegi parayi kandile gönderiyor ev ev dolasiyorlar halk da cahil veriyor
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi ve özgürlük bunların anlayışı ile Hırsızlık. Kabullenmediğin vatanı terk edeceksin. Bizim teröristlere, hırsızlığa destek veren bireyleri bu ülkede istemiyoruz. PKK destekçileri defolup gitsinler.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    zabıta kamu görevlisi ve kamu yararına çalışır belediyenın özel koruması değildir bu burdan biline ayrıca devlettin yararına çalışmalıdır bu meslek kalkmalı ülkemizde zabıta tam görevini yapmıyor sıkıntılı bir meslek olmaya devam ediyor belediye yasaları gözden geçirilmeli neler oluyor neler görüyoruz
    Cevapla
  • nene 4 yıl önce Şikayet Et
    haramzadeler
    Cevapla
  • Ahmet Y. 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit bir yöntemi var, Kayıp kaçak bedellerini Belediyelerden tahsil edin sorun kökünden hallolsun. Valla zabıtalar TEDAŞ memuru gibi çalışmazsa başka da bir şey bilmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!