Feyzioğlu: Bu işi kim yapar diye düşündük, Binali Bey'e gittik!

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzincan Barosu binasının alım sürecini anlatırken Binali Yıldırım'ı anarak, 'bu işi kim çözer diye düşündük, Binali Bey'e gittik, pazarlığı o yaptı, binayı çok daha makul bir fiyata almış olduk' dedi. Feyzioğlu, binanın henüz açılışının yapılmadığını belirterek, 'İnşallah kurdelesini birlikte keseriz ve açılışı yapmış oluruz' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 15.09.2019 03:53 GÜNCELLEME 15.09.2019 03:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzincan Barosunun yeni hizmet binasını ziyaret ederek, Baro Başkanı Adem Aktürk'ten bilgi aldı.

 

 

Feyzioğlu, burada yaptığı açıklamada, Sivas Kongresi'nin 100. yılı olduğunu hatırlattı.

Türkiye Barolar Birliği olarak önce Samsun, ardından Erzurum'da toplantı yaptıklarını belirten Feyzioğlu, bugün ise Sivas'a gittiklerini söyledi.

 

 

"YARGI REFORMU İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesi'ne değinerek, "Baroların asli görevi meslektaşlarına hizmet sunmak, vatandaşların kaliteli adalet hizmeti almasını sağlamak. Bu yolda da yargı reformunu çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bir mutlulukla söyleyebilirim ki İç Anadolu Bölgesi'ndeki tüm barolar, bilaistisna yargı reformunun çıkması için sonuna kadar arkamızdadır, destekçimizdir ve tüm hareketlerimizin destekçisidir." diye konuştu.

"BU İŞİ KİM ÇÖZER DİYE DÜŞÜNDÜK, BİNALİ BEY'DEN YARDIM İSTEDİK, O ÇÖZDÜ"

Erzincan Barosunun yeni hizmet binasının alımı için dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ile kendisinin emeği olduğunu anlatan Feyzioğlu, şunları kaydetti:

"Erzincan Barosunun hizmet binasına ihtiyacı vardı. Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk ile biz de Barolar Birliği olarak bütçemizi ayarlamaya çalışıyorduk. Bu işi kim çözer diye düşündük. Başbakanımız Binali Bey'e 'Pazarlığı siz yapın, biz alalım' dedik. Bu bina alınırken pazarlığını Sayın Başbakan Binali Bey yaptı. O yüzden gayet makul aldık. Kendisine böylesine önemli bir hizmete Erzincan'ın evladı olarak vesile olduğu için teşekkür ederim. Henüz resmi açılışını yapmadık. İnşallah Binali Bey ile kurdelesini keserek açılışını birlikte yaparız."

Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Feyzioğlunda son iki yıldır çok olumlu değişiklikler görünüyor, aklı selim davranıyor.
    Cevapla
  • ali imalı 4 yıl önce Şikayet Et
    vatan için kim ismet yapıyorsa allah yolunu açık etsin bazıları bunu ğörmüyor ne yazıkki halen abb de azı çalıyorlar
    Cevapla
  • ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    bununda ne rengi belli be ettiği belli. hukukcu mu siyasetci mi belli değil
    Cevapla
  • elife 4 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin bütün hizmetlerinin yatırımlarının altında Binali beyin imzası var. Ülkeyi davutoğlundan kurtaran da Binali Bey. Bu yüzden İBB başkanlığının önünü kesti abdullah gül davutoğlu oyları chpye aktararak. 15 temmuzda ilk açıklama Binali Beyden geldi halka güven verdi halk sokağa çıktı darbeyi engelledi. Ilımlı diyalog kuran sorun çözen hizmet eden vizyoner, projeleri başlatmakla kalmayıp başarılı bir şekilde bitiren çok iyi bir siyasetçi. İBB seçiminde kampanyayı tek başına yürütseydi kazanırdı. Allah bu millete Binali Bey gibi siyasetçiler nasip etsin.
    Cevapla
  • ddd 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet adamlığı böyle olur. devletin ve milletin çıkarı her şeyin önündedir. y-chp gibi siyaset için ülkeye hayırlı olan şeylere bile karşı çıkılmaz
    Cevapla
  • Tespit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Feyzioğlu CHP bin başına geçecek bunlar hazırlık gibi
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    metin beyi ch ye geçirmezler. Chp de kimin geçeceği şimdiden belli. ibb Ekoş geçecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!