Bahçeli'ye 'hakaret' iddialarına suç duyurusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, rahatsızlığı ile ilgili hastanede tedavi görmesi üzerine sosyal medyada hakarette bulunduğu iddia edilenler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

Bahçeli'ye 'hakaret' iddialarına suç duyurusu
Bahçeli'ye 'hakaret' iddialarına suç duyurusu
GİRİŞ 27.09.2019 19:02 GÜNCELLEME 27.09.2019 19:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli'nin avukatı Nizameddin Kocabey, Bahçeli’nin hastalığı üzerinden sosyal medyada hakaretlerde bulunan ve provokatörlük yapan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağını belirtti.

Kocabey, yazılı açıklamasında, "MHP liderinin hastalığı üzerinden sosyal medyada yapılan tahrik edici paylaşımlar ve hakaretleri yapan kişilere karşı Ülkücü gençlik çok sert tepki gösterdi. Bu gibi paylaşımlar Ülkücü gençlik arasında çok büyük infiale neden oldu. Sosyal medyada hakaret ve tahrik edici paylaşımlar yapan kişiler hakkında, en kısa sürede gereken hazırlık yapılıp, hukuki işlemler başlatılacaktır" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn.D.Bahçel'ye geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Allah ona sağlıklı uzun ömür versin. Ülkemizin ona çok ihtiyacı var. Her yer sırtlan dolu.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    reis yanındayız.allah uzun ömür versin.amin
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    ayıp,çok ayıp,insan düşmanı,sevmediği biri dahi olsa bir kişiye hastalığı üstünden yüklenmez,yarım agızlada olsa bir geçmiş olsun der.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...