CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan provokasyon

CHP'li Sezgin Tanrıkulu Batman Valiliğince, Kürtçe şarkı söyleyen kişiye polisin müdahalede bulunduğu iddiasını yalanlamasına rağmen sosyal medya hesabından bu olayı provoke ederek buradan siyasi rant elde etmeye çalıştı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan provokasyon
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan provokasyon
GİRİŞ 29.09.2019 12:42 GÜNCELLEME 29.09.2019 12:42
Bu Habere 199 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu kendi sosyal medya hesabından Batman Valiliği tarafından yalanlanan olayı yine gerçekmiş gibi göstererek bir provokasyona imza attı. CHP'lilerin sürekli sosyal medya üzerinden yalan bir olayı gerçekmiş gibi göstererek algı operasyonu yapması  artık bilinen bir gerçek. 

Tanrıkulu yayınladığı sosyal medya mesajında "Ey Dilbere'yi” türküsünü Batman'da söylerken, O ses Türkiye birincisi Dodan'ın elinden mikrofon bir polis amiri tarafından alındıysa, bana düşen görevde bu hak ihlalini protesto etmek için Meclis'te bu türküyü bütün Türkiye’ye dinletmek olacak." dedi. İşin aslında öyle olmadığını Batman Valiliği yaptığı açıklamayla duyurmuştu. 

YALAN VE KASITLI HABER

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, sosyal medyada Kürtçe şarkı söyleyen kişiye polisin müdahale ettiğine ilişkin yer alan ve kısa sürede yayılan haberlerin asılsız olduğu belirtildi.

RUHSATI OLMADIĞI İÇİN KAPATILAN BİR MEKAN

Açıklamada, "Sosyal medyada 'Batman'da polisin Kürtçe şarkı söyleyen sanatçıyı engellediği' yönünde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Yapılan işlem alkol satışı ve canlı müzik ruhsatı olmadan çalışan iş yerine uygulanan faaliyetten ibarettir." ifadelerine yer verildi.

TERÖRİST CENAZESİNE KATILIP AĞLAMIŞTI

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Türkiye'nin yerli SİHA üretiminin durdurulması gerektiğini söyleyen ve terörist cenazesine katılıp gözyaşlarıyla tanınan birisi. 

 

YORUMLAR 199
  • devriye 4 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri yalan .mesleği Avukat değilmi.?
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    ocakta bitti köz, kalmadı söylenecek söz, milletvekilliği düşürülsün ve acilen yargılansın. halkı galeyana getirmek, kaos oluşturmak, vatana ihanettir.
    Cevapla
  • adak 4 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık adama baktikca icim karariyor vallahi
    Cevapla
  • Yozgatlı Fetih 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatınız yalan ve bu yalanlarla nasıl yüzde 35 oy alıyorsunuz anlamıyorum. Demekki Türkiye'nin laik çağdaş görünen yüzde 35 i gözü açılmamış saf. Benim köylümün oyu ile bunların oyu kesinlikle bir olamaz, benim köylüm bunlara bin basar
    Cevapla
  • Ulubeyli 4 yıl önce Şikayet Et
    YALANCI TANRIKULU," Valilik açıklamasından sonra şarkıcı Dodan da çektiği bir video ile iddiaları yalanladı. Dodan, Diyarbakır Havalimanından çektiği videoda "Batman'daki cuma günü verdiğimiz konser bir Dodan üzerinden gelişen bir durum değil işletmeyle alakalı bir sıkıntıydı. İşletmenin ruhsat sıkıntısıyla ilgili bir ihbar alındığını ve bu ihbar üzerinden polislerin geldiğini gördük. Çok ani gelişen bir durumdu." belirterek kesinlikle ve kesinlikle bir siyasi pozisyon olmadığını söyledi ve hiç kimsenin bir politik bir yere çekmemesini istedi."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi