Yunanistan'da Türkiye'ye skandal mesaj!

Türkiye'nin 'Doğu Akdeniz' kararlılığı korku salmaya devam ediyor. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Savunma İşbirliği Anlaşması için bulunduğu Atina'da büyük skandala imza attı. Yunanistan ve ABD Dışişleri Bakanları “Averof Savaş Gemisi” tablosu önünde poz vererek Türkiye'ye mesaj vermeye kaktılar.

Yunanistan'da Türkiye'ye skandal mesaj!
Yunanistan'da Türkiye'ye skandal mesaj!
GİRİŞ 06.10.2019 01:13 GÜNCELLEME 06.10.2019 15:32
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Atina'yı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile Yunanistan ve ABD arasında 1990 yılında imzalanan Karşılıklı Savunma İşbirliği Anlaşması (MCDA)nın güncellenmesini öngören protokolü imzaladı.

 

 




TABLO ÖNÜNDE SKANDAL MESAJ! GÜLEREK POZ VERDİLER

İmzaların atılmasının ardından, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ve ABD’li mevkidaşı Pompeo, bakanlığın girişine asılan Averof Savaş Gemisi tablosu önünde gülerek poz verdi. Tabloda Türk donanmasının yenilgisi resmediliyor.



POMPEO: TÜRKİYE'NİN FAALİYETLERİ YASA DIŞI!

Yunan mevkidaşıyla ortak basın toplantısı düzenleyen Pompeo'nun gündeminde Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri vardı. ABD Dışişleri Bakanı, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri yasa dışıdır, kabul edilemez ifadelerini kullanmıştı.

YAVUZ SONDAJA BAŞLIYOR

Bu arada Yavuz sondaj gemisi 7 Ekim'de Kıbrıs adasının güneybatısında Türkiye'nin kıta sahanlığı içinde sondaja başlayacak.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 198
  • sassas 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd mi valla hiç takmıyorum biz geri dönülemez bir yoldayız ya yanımızda olurlar yada karşımızda herikisinide varız bizdeğil onlar düşünsün
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür diye güzel bir söz vardir bizde abd ile yunan önlerine iki et parcasi at kime istiyorsan oraya havlat yani IT baska anlami olmayan iki devlet
    Cevapla
  • Omy 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş çuval bunlar kilo gelmez zamanı geldiğinde biz gereğini yaparız herkes rahat olsun
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan yunanistan tokadı yediğinde bir daha ayağa bile kalkamayacaksın.o denli belini kıracağız.
    Cevapla
  • vatansever.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu necip milletin ordusu Prevezede, Çanakkale de o gemilerin nicelerini gömdü boğazın soğuk sularına.. bir gemimizi savaş dışı bıraktınız diye aklınız sıra hava mı atıyorsunuz..EMBESİLLER..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama