Türk büyükelçiyi Dışişleri Bakanlığı'na çağırdılar!

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı operasyon nedeniyle Türk Büyükelçisi’nin Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldığını belirtti.

GİRİŞ 09.10.2019 20:58 GÜNCELLEME 09.10.2019 21:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Blok, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Hollanda, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusundaki askeri eylemlerini kınıyor. Türk büyükelçisini çağırdım. Türkiye’yi seçtiği yolda devam etmemeye çağırıyoruz” dedi.

 

 

Daha önce Blok, konuyu NATO gündemine taşıma sözü vermiş, Türk mevkidaşından harekata ilişkin açıklama talep etmişti.

Hollanda, tarihi açıdan ülkenin batı kıyısındaki bölgesini ifade eden 'Holland' adının yerine, ülkenin tamamını temsil eden 'Netherlands' ismini kullanma kararı almıştı.

 

 

YORUMLAR 28
  • hidocan Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    hollanda merak etme senin siranda gelecek dosyasi en kabarik ülkelerin arasindasin , dur hele bekle görüceksiniz gününüzü
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröre en çok yardım ve yataklık yapan ülkeler belli oluyor, türkiyeye, en çok hangi ülkelerden tepki, tehdit, geliyorsa, o, ülkeler terörü, besliyorlar, resim, tablo gayet açık, önemli olan bu resmi görebilmekte, fakat bizim içimizdeki hainleri de bilmemiz gerek, en tehlikeli olanlarında içimizdekilerdir, çünkü bu vatan hainleri aramızda dolaşıyor.
    Cevapla
  • k-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    ozaman alın bütün mültecileri avrupaya , yata boş boş ötmeyin
    Cevapla
  • a.d 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz de çağıralım aşağılıkları.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin be adam. Avrupa bu tehdidin onda birini yaşasaydı , ne canlar yakar , ne katliamlar yapardı. Siz insanlık için değil , kendinizi korumak için bile değil , ülkelerin zenginliklerine konmak için ne kadar masum öldürdünüz. Adamların bize düşmanlığı ezelden. Sebebe gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı